Banca Comerciala Feroviara S.A. a lansat marti produsul "PRIMUS CHF/RON", destinat clientilor bancii persoane fizice care detin deja sau isi deschid un pachet de produse si servicii Cont Primus by BCF si apeleaza la schimburile valutare CHF-RON in scopuri personale. Facilitatea permite clientului bancii sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra RON, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei.

FranciFoto: forumfed.org

"Transmiterea de catre client a instructiunii de cumparare CHF contra RON la cursul BNR trebuie efectuata in intervalul orar 09:30 - 12:00, la data tranzactiei. Modalitatile de a intra in contact cu Banca Comerciala Feroviara S.A. in vederea accesarii acestui produs sunt: prezentarea la ghiseul bancii sau comunicarea prin intermediul adresei de e-mail a celei mai apropiate sucursale", se arata in comunicatul bancii.

Banca Comerciala Feroviara S.A. s-a lansat in anul 2009 cu un capital privat, integral romanesc si are in prezent 15 unitati, in 11 orase importante ale tarii, oferind o gama completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta. Incepand cu 2014, in urma unui protocol semnat cu CEC Bank, se pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 in toata tara, la aceleasi costuri ca pentru ATM-urile BCF.

Vom reveni.