- În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis obiecția de neconstituționalitate şi a constatat că Legea pentru completarea Ordonanței Guvernului nr.13/2011 privind dobânda legală remuneratorie și penalizatoare pentru obligații bănești, precum și pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale în domeniul bancar este neconstituţională în ansamblul său. Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică Președintelui României, președinților celor două Camere ale Parlamentului și prim-ministrului.
Obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, obiecție formulată de un număr de 83 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Partidului Național Liberal și Grupului parlamentar al Uniunii Salvați România.
- În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis obiecţia de neconstituţionalitate şi a constatat că Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori este neconstituțională. Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică Președintelui României, președinților celor două Camere ale Parlamentului și prim-ministrului.
Obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.51/1997 privind operațiunile de leasing și societățile de leasing, precum și pentru completarea art.120 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, obiecție formulată de un număr de 84 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Partidului Național Liberal și Grupului parlamentar al Uniunii Salvați România.
- În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis obiecţia de neconstituţionalitate şi a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.51/1997 privind operațiunile de leasing și societățile de leasing, precum și pentru completarea art.120 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului este neconstituţională, în ansamblul său. Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică Președintelui României, președinților celor două Camere ale Parlamentului și prim-ministrului.
lasati-l sa pluteasca, nu-l lasati sa faca legi.
https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20656518-fratele-initiatorului-legii-darii-plata-cosmin-zamfir-are-credit-720-000-euro-judeca-prezent-institutia-credit-motiv-clauze-abuzive.htm
chiar crede cineva de pe aici ca ei sunt prosti? ca nu isi dau seama de efectele ordonantei lacomiei guvernului? sau legea lui asta, chiar credeti ca nu isi da seama ca e o tampenie?
ei sunt pusi acolo de rusia sa distruga tara asta si isi fac treaba. ei fac chestii care sa sune bine pentru votantii lor. isi dau seama ce tampenii spun, nu sunt idioti. sunt doar "destepti" cat sa le fie lor bine si sa capete voturi.
credeti ca dracnea crede ce spune? el spune ce stie ca vor sa auda votantii psd.
La IFN împrumuti câteva mii de lei, presupunând că există un cost fix de 1000 lei la acordare, chiar și cu 8-10% dobândă aia iese DAE cu 1000%.
unde nu este competenta nu sunt nici asteptari.
După o utilizare neverificată de nimeni, firma decide că nu îi mai place ce a cumpărat și o da înapoi dealerului. Șansele de a găsi pe cineva care sa le dorească sunt foarte mici, și mai ales la același preț.
este un serviciu oferit de o entitate privata. Daca til poti permite ai cap sa citesti contractul si poate sa negociezi bine. Daca nu, iar bine.
Vrei conditii vestice la el? Nu mai vota comunisti care iti spun ca e un drept sa iti permiti un leasing. Si care arunca stabilitatea monedei si a tari in aer. Si poate atunci vei avea conditii vestice.
de-ascunsea cu parlementul si bancile;este plin de emfaza si nestiinta de carte; un habarnist.