Loteria Romana a încheiat un contract cu CEC BANK având ca obiect “Servicii de acceptare a platilor cu carduri prin intermediul echipamentelor POS instalate la punctele de vanzare produse loto”, se arată într-un comunicat al Loteriei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, până la sfârșitul lunii februarie se vor instala echipamente POS în agențiile loto proprii din toată țara, practic în 903 puncte de vânzare a produselor loteristice.

“În urma implementării acestui sistem de plată în toate agențiile loto proprii, jucătorii vor putea achizitiona produsele loteristice preferate utilizând orice tip de card emis de băncile din țară sau din străinătate”, se arată în document.

„Proiectul pilot demarat anul trecut privind plata cu cardul în 91 de agenții proprii din București și Brașov s-a desfășurat cu succes, cu respectarea tuturor standardelor de securitate, astfel încât a venit momentul extinderii în toată rețeaua de agenții proprii a acestei modalități de plată agreată de majoritatea jucătorilor, în special în contextul sanitar actual”, spune Sebastian-Iacob Moga, director general Loteria Română.