ING Bank Romania, profit brut in crestere cu 248% pana la 121 milioane lei, in primul trimestru din 2009
Performantele bancii din Romania au fost determinate, sustin oficialii institutiei, de cresterea numarului de clienti individuali de la 544.000 clienti in primul trimestru din 2008 la 813.000 clienti in aceeasi perioada a acestui an si de clienti intreprinderi mici si mijlocii de la 4.718 la 10.354. De asemenea, valoarea activelor totale a crescut cu 37% in primul trimestru din acest an fata de perioada similara din 2008, la 11,04 miliarde lei, iar raportul imprumuturi/depozite de 107% asigura o pozitie solida a bancii pe piata romaneasca.
“Desi mediul economic al anului 2009 a fost unul dificil, ING Bank Romania a demonstrat ca are o pozitie solida la nivel local si o strategie care are rezultate pe termen lung”, a declarat Misu Negritoiu, director general ING Bank Romania.
La nivelul grupului ING, toate cele sase linii de business au inregistrat rezultate semnificativ mai bune, comparativ cu ultimul trimestru din 2008. Pierderea grupului ING in primul trimestru din 2009 a fost de 305 milioane euro, fata de 3,07 miliarde euro in ultimul trimestru al anului trecut.

Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
Medicii de familie admit că unii dintre ei au refuzat să își programeze pacienții la vaccinarea împotriva COVID-19 și recomandă "utilizarea celorlalte 6 modalități de programare"
VIDEO Autostrada A1 Sibiu - Pitești: Cum arată acum lucrările avansate de pe prima secțiune
VIDEO. A lăsat jobul din City-ul londonez pentru a cumpăra o clădire monumentală părăsită de pe o insulă grecească, pe care a transformat-o în hotel de lux
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
traiasca romania, iesiti sarantocilor din scorburile si pesterile in care v-ati baricadat.
CRIZA A TRECUT. nu va fie frica.
apartamentele s-au ieftinit, se dau ca painea calda. repede si voi pana nu se termina
esti total pe langa
Planu e simplu, dai vina pre criza si pe scumpirea conditiilor de fianntare apoi fara scrupule le maresti dobanzile la credite clientiilor existenti.
Gata pe loc faci mai mult profit fara sa te mai extinzi cu infrastructura, eventul reduci din personal, iar aia care raman ii pui la overtime, ca de e criza.