Aceasta solutie poate aduce clientilor bancii 3 luni de gratie – in decursul primului semestru din 2010 - prin amanarea integrala sau partiala a ratelor si dobanzilor la credite.
De acest produs pot beneficia clientii Bancii Transilvania, persoane juridice, care au credite majoritar contractate in Banca Transilvania, in valoare totala de maxim 1 milion de lei.
Din platforma anti-criza,lansata in 2009, mai fac parte: Creditul gata garantat, produs dezvoltat in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri; Facilitatea de restructurare a creditelor pentru companii; Abonamentul Bancar pentru IMM-uri prin care oferim posibilitatea reducerii cu pana la 50% a cheltuielilor lunare cu comisioanele din operatiuni si programul de training pentru gestionarea afacerilor in perioada de criza oferit de Clubul Intreprinzatorului Roman, o initiativa a Bancii Transilvania. Totodata, cei peste 11.000 de membri ai clubului pot beneficia de discount-urile oferite de programul de networking, program menit sa sprijini dezvoltarea relatiilor de colaborare dintre acestia.
CV Tiberiu Moisa
Tiberiu Moisa lucreaza la Banca Transilvania de peste sapte ani, si urcand treapta cu treapta, a ajuns Director Executiv Clienti Corporativi si IMM. A terminat Facultatea de Finante, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE Bucuresti, a absolvit programul de MBA al INDE, iar in prezent urmeaza programul Executive MBA al Sheffield University.
- Intalnirea s-a incheiat
Andrada [anonim]
Buna ziua!
Am observat ca aceasta facilitate este adresata persoanelor juridice. Stiti cumva daca Banca Transilvania va acorda o astfel de facilitate si persoanelor fizice?
Multumesc pentru raspuns.
vala [utilizator]
1. care este volumul de credite reesalonate de BT in 2009 ?
2. care este numarul clientilor cu credit si care sunt in insolventa ?
3. cat estimati ca va fi dobanda de interventie a BNR la 31 dec 2010 ?
4. cate produse " Credit gata garantat " ati acordat in 2009 ?
multumesc
Tataie [anonim]
Dle Moisa, BT nu este o 'multinationala'. In ce sens va afecteaza acest lucru calitatea serviciilor adresate corporatiilor ? Sa zicem ca sunt client BT si am nevoie de un bid bond pentru o licitatie in Siria. Ma poate ajuta BT ?
Ovidiu [anonim]
am locuit si lucrat o perioada intr-un alt oras, nu departe de Cluj Napoca.
Mi-am deschis cont la Banca Transilvania din acel oras.
Acum, locuiesc in Cluj si nu pot scoate extras de cont de la sediul din Cluj, pe motiv ca, citez "contul este deschis la alta sucursala si trebuie sa mergeti acolo".
Gasesc atat hilar cat si ridicol sa fiu trimis intr-un oras la 100 de km de Cluj pentru a obtine un extras de cont pe motiv ca acolo mi-am deschis contul.
As dori sa stiu, daca BT, profitand si de aceasta ultra super performanta aplicatie va reusi "legarea" printr-o retea a tuturor sucursalelor astfel incat, indiferent unde deschizi contul, sa poti face operatiunile la ce alta sucursala doresti.
delia baba [anonim]
Stiu ca BT s-a implicat foarte activ in viata antreprenorilor din Romania si prin Clubul Intreprinzatorului Roman? Am participat chiar la cateva cursuri organizate de acesta – mi se pare o idea foarte buna si as vrea sa aflu cat mai multe despre activitatea Clubului. Ce activitate preconizati ca va avea in 2010?
dan popescu [anonim]
Am o firma de doua luni. Nicio firma nu discuta cu startupuri, pe motiv ca nu am un istoric al relatiei cu banca. De unde istoric daca nu sunt lasat sa il construiesc?
Care e politica BT fata de firmele recent infiintate? In ce conditii acorda finantari?
Va multumesc.
Vulpe Silviu [anonim]
Banca Transilvania este stiuta in tara ca fiind banca IMM-urilor. In contextul asta cred ca ar fi potrivit sa incepeti unele programe care sa duca la cresterea absorbtiei fondurilor europene. rata de absorbtie este foarte scazuta (doar 11%)
Credeti ca cresterea ratei de absorbtie a fondurilor ar duce ar rezolva unele probleme macro-economice? (de exemplu reducerea deficitului de cont curent).
Dorin [anonim]
Cu colaborati cu institutiile statului? Dar cu FNGCImm? Vor urma alte produse in colaborare cu Fondurile de Garantare?
Ana [anonim]
1. de unde a pornit ideea acestor masuri anti-criza
2. de ce exista acea limita superioara: credite de maxim 1 milion lei. nu credeti ca si companiile cu credite mai mari au nevoie de aceasta perioada de gratie?
3. considerati cele 3 luni (perioada de gratie) suficiente pentru revenirea companiilor
Luke [anonim]
Scuze ca nu sunt chiar pe subiect dar as avea o intrebare.
Pe cand suport pentru alte browsere decat IE pentru BT24? Va ganditi la o alta solutie de autentificare, eventual folosind acele token-uri ca si la alte banci care genereaza un cod pentru fiecare login?
Multumesc
Dan [anonim]
Programul "Iesirea din iarna" se aplica numai pentru creditele de investitii? De ce nu si celorlalte tipuri de credite?
Andea Valentin [anonim]
Facilitatea este disponibila si pentru clientii altor banci? In cazul in care ar decide refinantarea creditelor la BT?
Florin [anonim]
Cum finantati sectorul medical? Avem mare nevoie de investitii in acest domeniu care este subdezvoltat si subfinantat.
Multumesc
dan [anonim]
Daca o firma are spre de exemplu o linie decredit la banca dvstra de ce nu o poate transforma in crdit pe cinci ani sa poata returna mai usor linia de credit
Cu respect dan
Tiberiu Moisa [hotnews.ro]
Avem mai multe produse de credit in minte acum. Am preferat sa incepem cu linia de credit pentru ca in 2009 criza a produs efecte in primul rand prin dereglarea ritmicitatii incasarilor si atunci am intervenit pe capitalul de lucru si pe deficitul de garantii (prin asocierea cu FNGCIMM). Cred ca o sa apara si produse de investitii, nu stiu sa va spun acum o data exacta, dar sper ca va fi cat mai curand.