​​Deși mai sunt doar câteva zile pana la Crăciun, nu este niciodată prea târziu să îți faci o surpriză. Încă te gândești ce ai vrea să vezi sub brad? Ce zici de un smartphone pliabil sau de o tabletă cu un display generos? Dar de un smartwatch menit să îți facă viața mai ușoară? Produsele Samsung sunt, așa cum ne-au obișnuit, inovative și performante, fiind ideale atât pentru productivitate, cât și pentru divertisment. Care sunt specificațiile celor mai performante gadgeturi Samsung si ce contează cel mai mult pentru tine? Vezi mai jos 6 idei de cadouri care nouă ni s-au părut foarte interesante și care credem că ar face pe oricine fericit.

Nu știi ce îți dorești de Crăciun? 6 produse Samsung perfecte de pus sub bradFoto: Samsung

Dacă faci parte din categoria celor care pun accentul pe sănătate, acum îți poți urmări progresul tău de fitness cu primul ceas inteligent de la Samsung, Galaxy Watch4 44mm, care măsoară în mod convenabil compoziția corpului. Poți afla procentul de grăsime corporală, mușchii scheletici, nivelul de apă din corp și multe altele.

Bucură-te de sunetul de bas puternic și profund și elimină sunetele înalte prin intermediul unor difuzoare dinamice bidirecționale cu Galaxy Buds2, care oferă o calitate a sunetului bine echilibrată si îmbunătățește fiecare moment din călătoria ta audio.

Galaxy Z Fold3 5G este conceput să se extindă, dezvăluind un ecran de mari dimensiuni, astfel încât să poți viziona, să poți lucra și să te poți juca așa cum nu ai făcut-o niciodată.

Galaxy Z Flip3 5G se pliază în buzunar, încape în poșetă, încape în blugii tăi cei mai strâmți. Apoi îl poți scoate și se extinde într-un smartphone 5G cu ecran complet și se flexează în unghiurile preferate. Dacă pare că Samsung a încercat să regândească telefonul, este adevărat. Acum are mai multă personalitate.

Nu vei mai rata niciodată poza perfectă cu Galaxy S21 5G. Proiectat pentru a revoluționa înregistrările și fotografia, cu rezoluție cinematică 8K, pentru ca tu să poți capta cadre epice direct din videoclip. Are totul în două dimensiuni: 64MP, cel mai rapid chipset și o baterie masivă care durează întreaga zi.

Bucură-te de eleganța oferită de Galaxy Tab S7 FE în mâinile tale. Designul simplu, monocorp, se prezintă rafinat, cu carcasa foarte mică a camerei din spate și o formă subțire, care menține o aderență confortabilă. Și poti alege din patru culori: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink.

Gadget-urile Samsung oferă mix-ul ideal dintre performanță și design, oferind utilizatorului o experiență plăcută, fie ca e vorba de job sau de entertainment. Așa că, dacă încă spui “nu știu ce mi-aș dori de Crăciun”, găsești în lista de mai sus toate motivele pentru a-ți face o bucurie anul acesta.

Articol susținut de Samsung România