​Tot mai des auzim de smartphone-uri care se întrec unele pe altele în specificații tehnice, aspecte inovative, design, memorie sau cameră. E greu să alegi și e greu să spui “da, este cel mai bun smartphone pe care l-am văzut”. Dar, HUAWEI Mate 50 Pro vine, într-adevăr, cu o premieră care va încânta iubitorii de tehnologie, fiind primul smartphone din lume cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri.

HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o premieră care va încânta iubitorii de tehnologieFoto: Huawei

Design-ul excepțional și tehnologiile de ultimă generație care sunt integrate în noul HUAWEI Mate 50 Pro vor fi cu siguranță o încântare pentru pasionații de tehnologie și inovație.

Premiera HUAWEI Mate 50 Pro

HUAWEI Mate 50 Pro vine, așa cum spuneam, cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, ceea ce reprezintă o premieră în universul smartphone-urilor. Mai exact, acest nou sistem integrează inovații importante în sistemul optic, în structura mecanică, în tehnologia, dar și în procesarea imaginii. Interesant este faptul că diafragma inteligentă, reglabilă, se ajustează pentru a potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere identificat în modul Auto.

Dacă vrei să faci fotografii pe modul Profesional, o să observi că acesta îți permite să reglezi manual profunzimea de câmp și gradul de blur.

Camera Ultra Aperture este echipată cu o diafragmă mare f/1.4, care alături de motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare. Iar pozele nocturne sunt cu adevărat spectaculoase. Modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar dacă te afli într-un mediu slab iluminat.

Camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului. Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind obiecte la dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picături de rouă cu o claritate remarcabilă.

HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

AppGallery și GSpace, disponibile și pe HUAWEI Mate 50 Pro

HUAWEI Mate 50 Pro îți permite să te bucuri în continuare de AppGallery - un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite integrarea aplicațiilor pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai fluidă.

AppGallery oferă userilor o mare varietate de aplicații globale, fie că vorbim de navigație, transport, social media sau știri. Platforma este disponibilă în peste 170 de țări și este folosită de 580 de milioane de useri la nivel global.

Peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Alianței dezvoltatorilor Huawei, ceea ce a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global.

AppGallery oferă unele dintre cele mai populare aplicații din România, incluzând aplicațiile financiare, precum BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago, NeoBT, dar și aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyAccount Telekom.

Utilizatorii pot accesa și aplicații ale supermarketurilor și magazinelor populare, cum ar fi Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You sau elefant.ro. Alte aplicații foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicațiile recent adăugate pe AppGallery. Utilizatorii care caută o modalitate de a descărca serviciile Google, pot accesa cu ușurință Gspace, un magazin de aplicații disponibil pe AppGallery, care oferă acces la cele mai populare aplicații Google.

Design clasic, variante inedite

HUAWEI Mate 50 Pro oferă utilizatorilor un design elegant, ce prezintă inserții în relief Clous de Paris, prezentând un nou tip de estetică, cu o atenție deosebită la nivelul detaliilor.

Smartphone-ul vine cu două tipuri diferite de carcasă pentru spate:

  • O variantă din sticlă (argintiu și negru)
  • O variantă din piele vegană

Varianta din piele vegană este de culoare portocalie și este echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Acesta este alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, rezultat al injectărilor de compuși ionici care îl fac mai durabil și mai rezistent la cădere, conform certificării de cinci stele din partea SGS Elveția. Versiunea Mate 50 Pro Orange din piele vegană este primul smartphone care obține această certificare, Huawei marcând o altă reușită în materie de durabilitate.

HUAWEI Mate 50 Pro, vârf de gamă, ideal pentru iubitorii de tehnologie

Noul smartphone Huawei vârf de gamă dispune și de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful. Acesta vine și cu o tehnologie de ultimă generație, ceea ce îi crește substanțial performanța.

SuperHold alocă inteligent memoria pentru multi-tasking fără întreruperi.

SuperRender reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea.

SuperStorage elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și comprimă aplicațiile utilizate mai rar. Se păstrează astfel până la 20 GB (pe varianta cu 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile utilizatorilor.

Modul inovator de economisire a energiei permite SuperEnergy Boosting, atunci când nivelul bateriei scade la 1%, oferind trei ore de standby sau 12 minute de apel.

Și dacă încă nu e suficient, trebuie să vă spunem că HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere.

SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și text, pe care le pot transfera ulterior între aplicații și dispozitive.

În plus, funcțiile complete de confidențialitate și securitate oferă utilizatorului o protecție ridicată. Centrul de securitate oferă o analiză generală a securității telefoanelor din seria HUAWEI Mate 50, prin monitorizarea activității din App Lock, Password Vault, File Safe, Find Device și multe altele. Astfel, Centrul de securitate detectează orice activități anormale și oferă recomandări adecvate pentru protecția dispozitivului. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă și Protecția confidențialității imaginilor, ștergând automat informațiile sensibile, cum ar fi locația și ora, atunci când este partajată o imagine.

În perioada 13 – 30 octombrie, HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru precomandă online pe HUAWEI Store și vine la prețul recomandat de 5.999 RON pentru variantele Black și Silver cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta Orange cu 512 GB ROM.

Articol susținut de Huawei