În perioada 11.11.2022 - 02.12.2022 pe siteul www.irobot.ro te bucuri de reduceri atractive pentru gama de aspiratoare Roomba® si mopuri robot Braava jet® m6.

​​Black Friday pe www.irobot.roFoto: www.irobot.ro

Black Friday este ocazia perfectă pentru a face trecerea de la un aspirator clasic la un robot de curățenie performant adaptat nevoilor și stilului tău de viață, sau de ce nu…de a alege un nou robot de curățenie mai inteligent și mai eficient.

De aceea, în perioada 11.11.2022 - 02.12.2022 pe site-ul www.irobot.ro am pregătit o serie de reduceri atractive pentru aspiratoarele robot Roomba® si mopuri inteligente Braava jet® m6.

Iată doar câteva dintre ofertele noastre Super PROMO de Black Friday:

  • Aspiratorul robot Roomba® i3+ – redus la prețul de 1999 Lei vs. preț vechi: 3599 Lei***
  • Aspiratorul robot 2 în 1 Combo - redus la prețul de 999 Lei vs. preț vechi: 1699 Lei
  • Aspiratorul robot Roomba® i4+ - redus la prețul de 2399 Lei vs. preț vechi: 3599 Lei
  • Aspiratorul robot Roomba®i7 - redus la prețul de 2199 Lei vs. preț vechi: 3199 Lei
  • Mopul robot Braava® jet m6 - redus la prețul de 2299 Lei vs. preț vechi: 3299 Lei

Mai multe oferte* așteaptă să fie descoperite pe www.irobot.ro

Ne dorim să te bucuri de o ofertă cu adevărat avantajoasă pentru o achiziție ce te scapă de stresul curățeniei și îți oferă mai mult timp pentru tine și cei dragi.

Descoperă mai jos, câteva dintre avantajele unui aspirator robot Roomba si a mopurilor Braava jet m6

  1. Sistemul de operare iRobot OS – inteligența din spatele Roomba & Braava

Sistemul de operare iRobot OS sau ‘’creierul ’’ acestor roboți le permite să învețe permanent și să primească noi update-uri de fiecare dată când sunt lansate. Astfel roboții devin din ce în ce mai inteligenți și înzestrați cu noi funcții pe care le primesc automat. După un update vei vedea că robotul tău știe să facă mai multe lucruri sau anumite lucruri chiar mai bine**.

  1. Sunt inteligente și întregesc ecosistemul SMART HOME

Sunt mai multe decât niște gadgeturi inteligente deoarece rezolvă o nevoie reală, te scapă de grija curățeniei. Văd în jurul lor și reacționează la obiecte sau obstacole. Cartografiază locuința și crează hărți inteligente pe baza cărora pot fi selectate zone specifice pentru a fi curățate, keep out zones sau poate fi dat SKIP unei camere în timpul programului de curățare

Sunt ușor de utilizat și cu ajutorul aplicației iRobot Home ești mereu informat despre ceea ce fac. Le controlezi cu ușurința de la distanță. Pot fi conectate cu un asistent virtual precum Alexa/ Google/ Siri pentru a primi comenzi vocale.

  1. Sunt un real ajutor pentru persoanele care suferă de astm sau alergii

Sunt echipați cu filtre de înaltă tehnologie care absorb particulele alergene. Totodata, modelele Roomba + au stația Clean Base™, care permite aspiratorului robot să se golească singur în stație, iar tot ce trebuie să faci tu este sa înlocuiești sacul din stație, cu unul nou odată la 6-8 săptămâni. Cu sistemul anti-alergeni, 99% din alergeni, polen și mucegai sunt captați de robot în saci de unică folosință, formați din patru straturi de material pentru blocarea alergenilor.

  1. Te scapă de părul de animale

Dacă ai un animal de companie, acum este mult mai ușor să menții podelele curate chiar și în sezonul de năpârlire. Aspiră foarte bine părul de animale datorită periilor și puterii de aspirare. În plus, au fost dezvoltate anumite funcționalități special pentru posesorii de animale precum recomandări de curățare personalizate și recomandări pentru sezonul de năpârlire.

  1. Roomba poate lucra împreună cu Braava jet

Grație funcției Imprint™ Link, aspiratorul robot Roomba®️ comunică cu mopul Braava Jet®️ m6. Roomba®️ aspiră eficient de-a lungul pereților, în jurul pieselor de mobilier și sub acestea, astfel ca niciun colț nu scapă necurățat. După ce termină de aspirat, trimite automat o instrucțiune către mopul Braava Jet®️ m6 ca acesta să înceapă ștergerea podelelor, totul în cadrul unui singur program de curățare, ne mai fiind nevoie de nicio intervenție din partea utilizatorului. Economisești timp și te bucuri de un proces complet de curățare format din aspirare și ștergere a podelelor, fără effort din partea ta.

Cu iRobot îți faci un cadou la care poate te-ai gândit de mult, care te va ajuta zilnic să ai grijă mai ușor de casa ta, fără efort.

Spor la cumpărături!

* Oferta este valabilă în perioada 11.11.2022 – 02.12.2022, este disponibilă cu stoc limitat și se aplică doar produselor selectate

**update-urile sunt disponibile pentru roboții cu conexiune WIFI

*** modelul i3554