Proiectul LOFT green apartments este vândut deja în proporție de 90%, iar în luna decembrie a acestui an cele trei blocuri din cadrul complexului vor fi finalizate în întregime. Cererea pentru acest tip de locuințe a determinat dezvoltatorul să găsescă noi oportunități de investiții pe piața imobiliară din România.

Ecovillas Company plănuiește continuarea investițiilor pe piața rezidențială româneascăFoto: Ecovillas Company

Încă din 2016 când a lansat primul proiect de case care nu poluează, compania Ecovillas a pariat pe un concept diferit de locuire: locuințe cu sistem de încălzire și răcire pasiv care folosesc energia regenerabilă a pământului prin pompele de căldură sol-apă. Succesul proiectului Ecovillas Sector 5, prin vânzarea rapidă a celor 32 de case, i-a determinat pe acționarii companiei să continue investițiile și au pariat pe un nou proiect ambițios: anasamblul rezidențial de apartamente încălzite și răcire 100% cu energie regenerabilă, LOFT green apartments.

Anul acesta compania iese din proiectul de apartamente din Mogoșoaia, prin finalizarea celor trei blocuri cu 154 de unități de tip loft. Compania a reușit să vândă aproape în totalitate complexul, iar cererea pentru acest tip de locuințe este în creștere.

“Observăm o creștere a interesului pentru locuințe ce oferă confort, calitate, design de tip loft, tehnologii de eficiență energetică. Putem spune că ne bucurăm acum de succesul pe care l-am așteptat în urmă cu trei ani când am început construcția. Oamenii au devenit mult mai informați și au înțeles avantajele acestor locuințe. Apartamentele sunt răcite pasiv, cu energia pământului, iar încălzirea și apa caldă sunt furnizate tot cu ajutorul energiei regenerabile a pământului, prin pompe de căldură geotermice. Costurile lunare pentru confortul termic sunt mai mici decât la o locuință standard.” (VLAS VEACESLAV - CEO Ecovillas Company)

Compania continuă cu investiții noi pe piața rezidențială din București și are în plan livrarea a 12.000 mp utili în următoarele 18 luni

Proiectul LOFT green apartments este construit în Mogoșoaia, iar interesul pentru a aduce acest concept și în București este unul foarte ridicat, tocmai de aceea Ecovillas va începe anul viitor construcția mai multor apartamente în București, dar și a unui proiect de case în zona Pipera. Planurile sunt ca în 18 luni dezvoltatorul să livreze 12.000 de mp utili de locuințe, în valoare de 20 de milioane de euro.

“Vrem doar atât să spunem: conceptul din București va aduce ceea ce niciun proiect rezidențial în România nu a reușit. Ne vom diferenția prin livrarea unor apartamente care vor ușura viața locatarilor și vor reduce stresul pe care îl au proprietarii cu mentenanța locuinței. Veți afla la momentul potrivit despre ce este vorba, dar credem că acest concept nou este exact ceea ce are nevoie clientul din ziua de azi, pe lângă confortul oferit de o locuință de acest tip. Conceptul va folosi aceleași tehnologii ca la proiectele dezvoltate până acum de companie: încălzire, răcire și apă caldă cu pompe de căldură, dar vom îmbunătăți conceptul prin adăugarea unor materiale noi, de ultimă generație și tehnologii care nu există la niciun proiect imobiliar de apartamente din România.” (VLAS VEACESLAV - CEO Ecovillas Company)

LOFT green apartments vândut în proporție de 90%, decembrie 2021 termen finalizare faza a 2-a

Proiectul dezvoltat de Ecovillas în Mogoșoaia, cele trei blocuri cu regim de înălțime D+P+4E, se va finaliza în decembrie 2021, primul bloc fiind deja locuit, blocul 2 cu livrare în septembrie 2021, iar blocul 3 în decembrie 2021. Locuințele au un design de tip loft, fiecare apartament fiind diferit prin compartimentare și elemente de unicitate. Designul de tip loft cuprinde materiale brute, sustenabile precum pereți din cărămidă la vedere, beton brut și o înălțime de aproximativ 2,9 metri, mai mare decât la locuințele standard. De asemenea, apartmentele au spații vitrate foarte mari, cu vedere spre cele două păduri ce mărginesc complexul. Prețurile locuințelor pornesc de la 50.000 euro + tva pentru o garsonieră, 76.883 euro + tva pentru 2 camere, iar 3 camere de la 103.275 de euro + tva. Valoarea proiectului se ridică la peste 10 milioane de euro.

Articol susținut de Ecovillas Company