​Jardins du Nord are ca filosofie fundamentală a conceptului acest Joie de Vivre. Un complex imobiliar boutique, cu doar 38 de apartamente, situat pe Str. Jandarmeriei, vis-a-vis de legendara pădure Băneasa care se transformă într-o adevarată grădină verticală, prin terasele înconjurate de plante și arbuști naturali.

Jardins du Nord, un proiect imobiliar care se transformă într-o grădină verticalăFoto: Jardins du Nord

Situat pe Str. Jandarmeriei, vis-a-vis de legendara pădure Băneasa, complexul boutique propune 39 de apartamente spațioase, înconjurate de terase cu plante naturale, irigate printr-un sistem inovativ automatizat.

Imaginează-ți fiecare dimineață în care în fereastra dormitorului te încântă o perdea de verde relaxant. Acesta este efectul pe care îl au jardinierele care înconjoară clădirea, până sus la etajul 5.

Însă Joie de Vivre nu înseamnă doar natura adusă la fereastră, ci și un spațiu interior bine compartimentat, care îmbină funcționalul cu arhitectura, totul armonios conectat la un sistem de smart home.

Conceptul pus în operă de Comnord Development cuprinde apartamente de 4 camere cu curți de până la 160 de mp, apartamente de 3 camere, apartamente de 2 camere, studiouri și două penthouseuri situate la etajul 5, cu vedere panoramică și terase de peste 140 de mp.

Filosifia proiectului, Joie de Vivre, este completată prin finisaje premium. ”Vedem Jardins du Nord nu ca pe o investiție imobiliară, ci ca pe o investiție într-o viață fericită. Asta înseamnă că fiecare unitate a fost optimizată ca să ofere un confort sporit și o stare de bine. În fond, Jardins du Nord va însemna acasă, pentru cei 39 de proprietari. Am căutat să aducem în acest proiect linii de finisaje premium care să susțină un stil de viață relaxat, fără a renunța la calitate.” spune Cosmin Dinescu, managerul proiectului.

De la încălzirea în pardoseală prin centrală proprie, aer condiționat multisplit în fiecare cameră controlate printr-un sistem de smart home, la rulourile electrice și plase de insecte, fiecare detaliu e gândit ca să creeze confort.

Prin locație, Jardins du Nord te duce aproape de cele mai importante zone din București, Aeroportul Henry Coandă, Centrul Comercial Băneasa, 10 minute de Arcul de Triumf, dar departe de agitația orașului.

Penthouse-uri cu vedere panoramică, deasupra pădurii Băneasa

Etajul 5 este dedicat penthouse-urilor. Acolo sus, în coroana pădurii Băneasa, cele două unități au două concepte complet diferite.

Primul penthouse, cu o suprafață de 213 mp este conceput pentru un stil de viață dinamic, două dormitoare spațioase cu dressinguri și un master bedroom cu dressing, baie dublă și terasă proprie care este practic un apartament în sine își vor oferi bucuria de a petrece timp de calitate acasă. Bucătăria se deschide spre zona uriașă de living, creând un spațiu de 61 de mp ideal pentru a primi invitați, și care se deschide pe latură spre terasa de 165 mp înconjurată de jardiniere.

Spațiul este gândit pentru cei care doresc atât un spațiu intim, dar cărora le place să fie amfitrioni pentru petreceri private reușite.

Al doilea penthouse este gândit mai degrabă pentru o familie cu copii. Zona dormitorului matrimonial este privată și are terasa spre liziera pădurii, iar zona celorlalte două dormitoare este gândită pentru a fi o zonă împărțită de copii, retrasă față de restul apartamentului.

Bucătăria închisă față de restul zonei de living se deschide spre terasă, către o zonă de outside dinning. Terasa, care înconjoară pe latura nord-est întregul penthouse oferă o priveliște aeriană neîntreruptă atât spre pădure cât și spre zona de nord a capitalei.

Apartamente cu 4 camere și curte de până la 160 de mp pentru întreaga familie.

Dacă penthouseul nu te atrage, și dacă vrei un spațiu în care copiii să alerge în voie, sau în care să petreci seri răcoroase, cele două apartamente de 4 camere de la parter, de 120 de mp, îți oferă 3 dormitoare intime și un living spațios, terasă dar și curți generoase de 160 de mp.

Asta înseamnă că îmbini confortul interior cu relaxarea din exterior unde poți să te bucuri de liniște și de mult verde.

Mai multe detalii despre proiect pe www.jardins-du-nord.ro