Baneasa Investments isi exprima dezamagirea pentru faptul ca investitia din nordul Bucurestiului "a devenit scena unor trucuri electorale menite doar sa atraga atentia publica si fara sa aiba vreo alta semnificatie", a declarat Nicolae Calinoiu, director general al Baneasa Investments, in replica la acuzatiile lansate sambata de presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.

"Desi consideram ca este o actiune provocativa fara precedent, nu ne vom exercita nici un drept legal impotriva organizatiei PSD Bucuresti si a presedintelui sau. Baneasa este cea mai importanta companie din domeniul imobiliar din Romania si nu are nicio legatura cu politica", se arata intr-un comunicat de presa al societatii.

Compania precizeaza ca "protectia si siguranta tuturor angajatilor si companiilor din Baneasa, in cadrul proprietatii noastre private, sunt o prioritate pentru noi si le vom proteja".

De altfel, reprezentantii Baneasa Investments afirma ca au derulat, in urma cu un an, o actiune de ecologizare a padurii din Zona Baneasa, in cadrul careia peste 300 de tineri au ajutat la strangerea a peste 7,6 tone de gunoaie din padure.

Cititi in atasament comunicatul Baneasa Investments.