Google a lansat o noua versiune beta pentru browser-ul Chrome, versiune despre care compania spune ca incarca paginile mai rapid si are o serie de noi optiuni legate de zoom si tab-uri.

Versiunea nou - lansata este aproape identica cu varianta Chrome 2.0.169.1 lansata saptamana trecuta pentru dezvoltatori. Principala noutate este ca noua versiune este mai rapida cu 25 - 35% decat cele anterioare, dar vine si alte noutati, legate de posibilitatea de a face zoom si la imagini, nu doar la text, plus optiunea autofill, care completeaza automat o serie de formulare de pe diverse site-uri.

'

Din momentul lansarii Google Chrome 1.0 in decembrie, compania a lansat doua versiuni ale browser-ului: una stabila care a suferit modificari minore si o versiune pentru dezvoltatori, unde compania incearca si testeaza diverse optiuni. Noul beta este a treia versiune.

Conform datelor Net Applications, Google are cu Chrome circa 1,2% din piata browserelor.

Google a lansat prima versiune beta a Chrome pe 2 septembrie anul trecit, in timp ce prima versiune "stabila" pentru publicul larg a debutat pe 11 decembrie.