Digi24, singura televiziune care emite in format full HD, in reteaua RCS&RDS, a mobilizat pentru alegerile din Franta o echipa completa care sa-i tina la curent pe telespectatori, pe parcursul a 3 zile, cu alegerile din Franta.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Alegerile din Franta sunt cu atat mai pasionante pentru ca dincolo de dezbaterile despre criza economica, problemele sociale, rolul Frantei in lume, ambii candidati au ceva de personaje de roman. Sarkozy si-a etalat ca nimeni altul viata privata in public, si-a inceput mandatul casatorit cu o femeie, Cecilia, il incheie casatorit cu un fost top-model, Carla Bruni. E un om temperamental, energic, plin de initiativa. De partea cealalta. Hollande va castiga poate un scrutin pe care l-a pierdut acum cinci ani ... fosta lui iubita, Segolene Royal, cu care - desi nu a fost casatorit - are patru copii. E ca o revansa, spun unii", apreciaza Luca Niculescu, prezentatorul Digi24 care, alaturi de Alice Iacobescu, va transmite, in direct, din Paris.

Alegerile din Franta tin in acest week-end atentia tuturor indreptata spre lupta dintre Nicholas Sarkozy si Francoise Hollande. Digi24 va transmite sambata si duminica, din ora-n ora, direct din capitala Frantei, ultimele noutati legate de scrutinul prezidential.

Duminica, de la ora 20.50 pana la ora 22.00, intr-un duplex Paris- Bucuresti, Luca Niculescu, Alice Iacobescu si invitatii lor vor dezbate primele rezultate ale alegerilor din Franta, alegeri ce se vad in direct la Digi24.

"In plus, Hollande, o necunoscuta pentru cei mai multi dintre observatorii straini pana acum un an, a intrat neasteptat in scena in urma enormului scandal sexual in care a picat cel care era favoritul cursei, Dominique Strauss-Kahn.

Ca urmare, cand vorbesti despre alegerile din Franta nu poti sa nu pui pasiune in relatari. E scrutinul anului in Europa si ma bucur ca Digi 24 a decis sa trimita o echipa solida, numeroasa, pentru a vorbi despre viitorul locatar al palatului Elysee", concluzioneza Luca Niculescu, realizatorul emisiunii '24 intr-o ora', de la Digi24.