Grupul de presa Ringier anunta o noua structura organizationala si un nou consiliu executiv, condus de CEO-ul Marc Walder. Iar Paginademedia.ro scrie ca Sorin Enache a fost inlocuit de Florin Bercea in pozitia de administrator special al Realitatea Media, companie aflata in insolventa.

  • Directorul postului Realitatea TV, Sorin Enache a fost inlocuit din functia de administrator special al Realitatea Media, companie aflata in insolventa, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, in locul lui a fost numit Florin Bercea, din partea Sindicatului National Petrom, creditor al Realitatea Media. Schimbarea are loc dupa ce Comitetul Creditorilor s-a schimbat, iar conducerea Comitetului a venit companiei GMG Media Box.
  • Grupul media Ringier AG si-a schimbat structura organizationala adaptata strategiei sale si are un nou Consiliu Executiv, arata un comunicat de presa. Potrivit acestuia, Consiliul Executiv este condus de CEO-ul Marc Walder si ii include pe Michael Voss (Chief Operation Officer), Annabella Bassler (numita Chief Financial Officer), Florian Fels (CEO Ringier Eastern Europe) si Thomas Kaiser (Chief Digital Officer). Structura organizationala este impartita acum in patru unitati de business - Ringier Publishing, Ringier Entertainment, Ringier DIgital si Ringier Eastern Europe. Ringier Publishing reuneste ziarele, revistele, tipografiile, brandurile media digitale ale acestora si este condusa direct de Marc Walder, secondat, in cazul unora dintre publicatiile din elvetia, de Urs Heller. Ringier Entertainment reuneste brandurile si activele financiare si este condusa de Michael Voss, care il inlocuieste pe Stefan Kastenmuller in aceasta pozitie. Ringier Digital reuneste operatiunile din domeniile online marketplace si e-commerce, iar Ringier Eastern Europe include participatia detinuta in cadrul joint venture-ului Ringier Axel Springer Media AG si operatiunile Ringier din Romania si Ungaria.