Noul director executiv al Realitatea TV, Mura Franculescu, a decis o serie de schimbari in conducerea editoriala a postului, potrivit unui anunt intern citat de Paginademedia.ro. Acesta arata ca atributiile a trei sefi - Madalina Radulescu, Sorin Kosz si Carmen Ungureanu "au fost preluate de catre ceilalti colegi din conducerea departamentelor respective".

Anuntul intern arata ca activitatea editoriala este coordonata zilnic de un Consiliu Editorial format din Carmen Ghita, Vera Secrieru, Bebe Nicola, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu, aceasta componenta putand "suferi modificari, in functie de discutiile dintre directorul executiv Mura Frinculescu si fiecare dintre membri Consiliului Editorial".

UPDATE Madalina Radulescu a scris la randul sau un mesaj intern in care argumenteaza ca in cazul celor trei contractele "urmeaza sa se deruleze in continuare", deoarece "nu pot fi modificate prin decizie unilaterala". Ea spune, in mesajul citat de Paginademedia.ro, ca in urma AGA din 14 august administrator special al Realitatea Media este Raluca Baditoiu si ca Florin Bercea si Mura Franculescu - "care nu beneficiaza de o numire legala in functie" - ar trebui "sa se abtina de la orice acte sau fapte care au ca scop modificari in structura si in activitatea societatii".