Antena 3 si-a informat, marti, telespectatorii ca de la 1 noiembrie programul sau live va putea fi vizionat online contra cost, pe baza unui abonament lunar. Intr-o"scrisoare catre telespectatori", postul de stiri al trustului Intact afirma ca "facem acest lucru cu inima stransa, dorindu-ne sa ne ramaneti alaturi si in aceasta noua etapa, impusa de conditiile pietei".

Potrivit aceluiasi mesaj, abonamentul va fi de 1 euro pe luna "pentru aceia dintre voi care ne urmaresc online", televiziunea promitand ca vizionarea va fi la o calitate foarte buna.

Antena 3 sustine ca "toate aceste transmisii in direct din tara si strainatate, campanii, stiri de zi cu zi au fost si sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanenta retehnologizare si focusare pe calitate. Am reusit sa ne sustinem singuri, in conditiile in care distribuitorii offline si online nu au contribuit cu nimic pentru continutul oferit."

  • Anuntul vine in conditiile in care programul televiziunii de stiri este accesibil pe baza de abonament si pe platforma online Antena Play, unde, de altfel, au fost accesibile cel mai adesea exclusiv si inregistrarile emisiunilor de la Antene.