- In alti ani, CNA acorda o atentie deosebita campaniilor electorale, chiar daca rezultatul final - calculat in termeni de sanctiuni aplicate - a fost adesea criticat. Au fost perioade electorale in care acest for, care de obicei se intruneste in sedinte publice de doua ori pe saptamana, martea si joia, se intrunea si de patru, chiar cinci ori pe saptamana pentru a supraveghea felul cum se desfasoara campania in audiovizual. Nu a mai fost cazul anul acesta. Dimpotriva.
In campania audiovizuala pentru alegerile parlamentare, eliminand din calcul eventualele sedinte suplimentare pe care le-ar fi putut avea, CNA putea sa se intalneasca in total, doar martea si joia, de 9 ori. A facut-o doar de patru ori in ultima luna.
- Ca sa poata avea loc o sedinta, trebuie sa existe un numar minim de membri CNA prezenti. Daca nu, sedinta se anuleaza. In ultima perioada, cei care iau parte de obicei la sedintele CNA au primit mai multe e-mailuri cu "in ziua X, din motive de cvorum, nu va fi sedinta de Consiliu", decat mesaje in care erau informati in legatura cu ordinea de zi a sedintei urmatoare.
Situatia este la fel de grava la nivelul intregului an, problemele accentuandu-se in special in al doilea semestru.
Daca s-ar fi intrunit in fiecare zi de marti si joi, CNA ar fi putut avea, de la inceputul anului pana la 8 decembrie, 95 de sedinte. S-a intalnit, insa, potrivit calculelor HotNews.ro, doar de 54 de ori in acest interval.
Problema s-a accentuat dupa ce, pe 4 august, pe site-ul CNA a fost implementat un sistem de transmisie online in direct a sedintelor CNA. Pentru acesta, membrul Valentin Jucan facuse mult timp presiuni, incercand chiar - fara succes - sa transmita pe cont propriu, folosind webcam, ce se intampla la reuniunile Consiliului. Mai multi membri CNA s-au opus initiativei de la bun inceput si au continuat sa se opuna si dupa inceperea transmisiilor pe site-ul forului audiovizual.
Din 4 august, CNA s-ar fi putut intruni, pana pe 8 decembrie, de 37 de ori. A facut-o insa doar de 14 ori, cel mai adesea discutand subiecte restante, nicidecum chestiuni fierbinti din sezonul electoral.
Or, cand s-a pus problema suspendarii sefei CNA, toata clasa politica a dat din colt in colt, cum ca NIMENI nu o poate schimba pt ca legea nu permite.
Asta cu toate ca individa era la vremea aceea (si este in continuare) urmarita penal in cateva dosare de frauda, manipulare, documente false, abuz in serviciu si instigare...etc.
Deci, despre ce vorbim? Acum ne miram ca CNA doarme? S-a suit scroafa-n copac si miauna a jale.
Cum isi iau salariu daca ei nu sunt la munca atunci cand functia o cere, adica o zi pe saptamana sa se intruneasca si sa analizeze abaterile de la legi?
macar facem economie daca-i dam afara si, eventual, sa le luam banii inapoi pe 12 luni macar, ca si asa nu prea si-au facut deloc treaba.
Și, dacă da, în ce constau aceste „verificări”?
„CNA ar fi putut avea, de la inceputul anului pana la 8 decembrie, 95 de sedinte. S-a intalnit, insa, potrivit calculelor HotNews.ro, doar de 54 de ori”.
N-ar fi trebuit, oare, să li se înjumătățească și lefurile? Niște paraziți. Ca și așa-zisul „avocat al poporului”. A cărui activitate e ZERO BARAT.
Se stie ca CNA ul apartine de partidul la putere asa cum directorul de liceu apartine de partid sau directorul de spital.
Deci, hai sa facem curatenie!!!
Alo, DNA, hai sa taiem buruienile, hai sa scoatem cancerul din tara asta, incet incet usor usor, hai sa facem tara asta mareata din nou, cum ar spune ratoiul donald.
Desfiintare CNA!!! Afara, afara cu javrele corupte si comuniste din tara!!!