Catalin Popa, director editorial Romania TV, s-a intors la televiziunea de stiri dupa un concediu de peste doua luni, dar pe alt post: se va ocupa de "o noua linie de business", "o rubrica de stiri economice, conferinte si evenimente", scrie paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, Catalin Popa va fi Business Development Manager (pana acum era Director Editorial) si nu va mai superviza tot continutul statiei, ci doar noua linie de business.

"Am propus - si managementul a fost de acord - sa folosim potentialul celor de la economica.net. Sunt oameni in grup care au expertiza pe zona economica, pe organizarea de evenimente si vom avea support de la economica.net pentru continut", a declarat acesta.

"Ne propunem insa un tip de evenimente altfel, mai interactive, bazate pe tehnologie. Acum, pot spune ca singurul eveniment care mi se pare care te face sa te simti in secolul 21 este ICEEfest, cel facut de Dragos Stanca. Cam acesta este reperul pentru noi. Ceva care sa semene, pastrand proportiile, foarte interactiv, fom avea multa tehnologie, vom detalia la momentul respectiv", a adaugat el.

Citeste restul articolului pe paginademedia.ro