​Primăria Sectorului 4, condusă de PSD-istul Daniel Băluță, continuă să atribuie contracte finanțate din bani publici postului de televiziune Antena 3. Primăria a atribuit direct, în data de 31 ianuarie 2019, un nou contract către postul TV, având ca obiect 'prestarea de servicii de televiziune', potrivit unui anunț publicat în data de 4 martie în Sistemul electronic de achiziții publice.

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4Foto: Hotnews

Valoarea contractului pentru prestarea de servicii de televiziune este de 13.000 de lei (peste 2.700 de euro).

Click pentru a deschide

Tot în luna ianuarie din acest an, Primăria Sectorului 4 a mai atribuit direct un alt contract, în valaore de 132.000 de lei (peste 28.000 de euro) către Antena 3 pentru 'concepția, producția și difuzarea de materiale video referitoare la activitatea Primăriei și a direcțiilor din subordine.'

Antena 3 este abonată la contractele de publicitate ale Primăriei Sectorului 4. În luna februarie a anului trecut, HotNews.ro a informat că instituția condusă de Daniel Băluță atribuise 4 contracte de publicitate media către Antena 3 în perioada iunie 2017-ianuarie 2018.

HotNews.ro a scris luna trecută că aceeași primărie continuă să plătească din fonduri publice zeci de mii de euro pe fițuici cu activitatea instituției. Mai exact, primăria a atribuit trei contracte de achiziție directă către Tipografia Shik & Ștefan SRL în valoare de 400.600 de lei pentru "servicii de editare și tipărire de materiale informative relevante pentru cetățenii Sectorului 4", precum și pentru "organizarea a 20 de evenimente în acest sector".