Angajaţii TVR vor fi testaţi pentru Covid-19, iar cei cu probleme de sănătate vor lucra de acasă, potrivit Televiziunii Române, care a anunțat mai multe măsuri care vor intra în vigoare de luni.

Cladirea TVRFoto: TVR

Astfel, personalul din Bucureşti şi din studiourile teritoriale va fi testat. La fel şi cei care asigură permanenţa/ continuitatea producţiei ştiri, studiouri, emisie, prezentatori sau care are activităţi ce nu pot fi realizate de la domiciliu, scrie News.ro. Testarea se va face după un calendar care va fi stabilit împreună cu şeful ierarhic.

Organizarea programului de lucru la sediul TVR va fi făcut de fiecare şef de structură. Acesta va stabili: când şi dacă se impune prezenţa la birou a unei persoane, va organiza turele de lucru şi va comunica Departamentului Tehnico-Administrativ numele salariaţilor care se deplasează la serviciu, pentru asigurarea accesului.

Salariaţii care lucrează la domiciliu au obligaţia să stea acasă în timpul programului de lucru şi să răspundă la telefon/ email iar cei care au probleme de sănătate grave şi fac parte din categoriile vulnerabile vor lucra de acasă.

Deciziile vor intra în vigoare începând de luni, 9 noiembrie.