Fondatorul Netbridge Investments, Bogdan Secara, s-a alaturat MediaPro, unde, incepand de astazi, este director de Dezvoltare Internet la nivelul intregului grup, a declarat, luni, pentru HotNews.ro, Orlando Nicoara, directorul executiv al MediaPro Interactiv. Orlando Nicoara a anuntat, astazi, pe blogul sau venirea lui Secara la MediaPro.

Orlando Nicoara a spus pentru HotNews.ro ca pozitia ocupata de Bogdan Secara este nou infiintata in cadrul grupului, iar acesta "va lucra foarte aproape de noi (MediaPro Interactiv - n.r.), nu cu IBU Pro TV" (divizia de Internet a Pro TV SA - n.r.).

Nicoara scrie pe blogul sau ca "Bogdan Secara, cel care a infiintat in aprilie 2000 Netbridge Investments, omul alaturi de care am condus Boom.ro, Trafic.ro, Okazii si restul de siteuri de la Netbridge timp de 4 ani (...), plecat in Noua Zeelanda acum 4 ani unde a lucrat pentru Nielsen Online/Nielsen NetRatings, are o vasta experienta in online fiind unul dintre cei mai buni in domeniul Project Management".

UPDATEIann scrie pe blogul sau ca "dupa 1 an si 6 luni, Florin Alexandrescu isi incheie mandatul de director operational al afacerilor grupate in zona romaneasca a holdingului MediaPro, detinut de Adrian Sarbu. pozitia vacanta ar urma sa fie ocupata de Liviu Gheorghe, director general Mediasat [detinut si el in proportie de 50% de MediaPro]".