Teodor Cucu, head of strategy la GMP de un an si jumatate, se desparte de aceasta agentie, potrivit reprezentantilor GMP. Contactat de HotNews.ro, Teodor Cucu a precizat ca preia pozitia de director de strategie, dar si de creatie la Frank Group.

Felix Tataru, director general GMP, despre plecarea lui Teodor Cucu:

  • "Imi pare rau pentru asta, dar in acelasi timp ii multumesc pentru lucrurile frumoase facute impreuna aproape 5 ani. Sigur ca va amintiti de povestile de succes pentru Boom, pentru Timisoreana sau campania pentru Referendumul de suspendare. Acestea, ca si multe altele, au fost influentate si de Teo, fie din pozitia de account, fie de strateg."

Teodor Cucu s-a alaturat departamentului de strategie al GMP la sfarsitul lui 2006, iar din 2008 a preluat conducerea acestui departament.

Frank Group este un grup de agenţii independente ce ofera servicii de publicitate, branding, strategie, digital, retail marketing, organizare de evenimente, productie, media si relatii publice.

Un comunicat al agentiei Frank aminteste ca Teodor Cucu a coordonat, la GMP, strategia de comunicare si proiecte de cercetare pentru conturi precum Timisoreana (Ursus Breweries), Unilever, Millennium Bank, Apa Nova, Boom etc. Vezi comunicatul aici