​Agentia HyperActive a dezvoltat pentru brandul Tic Tac o platforma exclusiv online de stand-up comedy. Trupa Maroon 5 realizeaza o piesa in doar 24 de ore, cu ajutorul fanilor din toata lumea, intr-o campanie Coca-Cola. TVR 1 difuzeaza incepand de saptamana aceasta un nou serial sud-coreean din seria "Legendele palatului". Un director ARBOinteractive pregateste, ca proiect personal, o televiziune online.

  • Agentia HyperActive a dezvoltat o platforma exclusiv online de stand-up comedy, FreshComedy.ro, pentru brandul Tic Tac, potrivit unui comunicat de presa. Utilizatorii platformei sunt invitati sa propuna subiecte de stand-up comedy, iar unele dintre acestea vor fi selectate si transformate in "filmulete realizate intr-un club bucurestean si postate pe FreshComedy.ro." O "pastila zilnica de umor" este prezentata de comediantul Sergiu Floroaia. Campania se desfasoara pana pe 20 martie si are o pagina dedicata pe Facebook.
  • Compania Coca-Cola si Radio 21 ii invita pe fanii trupei Maroon 5 in clubul Maxx din Bucuresti in seara zilei de marti pentru a urmari o sesiune de inregistrari prin care formatia respectiva incearca sa creeze si sa inregistreze o melodie noua in doar 24 de ore, cu ajutorul fanilor. "Maratonul" Maroon 5 face parte din campania globala Coca-Cola Music, adresata tinerilor. Tot procesul va fi transmis in intreaga lume, iar fanii vor avea acces virtual in studioul trupei si vor putea sa interactioneze cu membrii ei vizitand site-ul coca-cola.com/music.
  • O noua televiziune online, LTV.ro, va fi lansata in aprilie de Clement Nicolaescu, directorul de marketing si clienti directi ai regiei ARBOinteractive, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, proiectul - care nu are nicio legatura cu ARBO, fiind o investitie personala a lui Nicolaescu si a partenerului sau Teodor Dima - va porni cu un numar restrans de productii, numar ce va creste in timp. LTV.ro va difuza, intre altele, o serie de interviuri cu antreprenori din online, intitulata Founders.
  • TVR 1 difuzeaza, incepand de saptamana aceasta, un nou serial sud-coreean, "Legendele palatului: Concubina regelui". Din 16 martie, noul serial inlocuieste productia "Legendele palatului: printul Jumong", ce va avea ultimul episod marti, 15 martie. Cate doua episoade din noul serial vor fi difuzate zilnic, de luni pana vineri, de la orele 18.30, respectiv 19.30. "Legendele palatului: Concubina regelui" este a saptea productie sud-coreeana difuzata de TVR 1. Ultima dintre acestea a inregistrat cea mai mare audienta, fiind urmarit de circa 500.000 de telespectatori din mediul urban.