Cosmina Noaghea, director general al Mediafax Group, va prelua un post de conducere in domeniul resurselor umane in cadrul Central European Media Enterprises (CME), grup international condus de Adrian Sarbu, si va fi inlocuita la conducerea Mediafax Group de Orlando Nicoara, scrie, joi, Paginademedia.ro.

Maria Apostol, director de PR si corporate affairs Pro TV SA, a confirmat informatia. Ea a spus pentru HotNews.ro ca schimbarea se va petrece in "nu mai tarziu de o luna", fiind vorba despre un proces "inca nefinalizat", iar detaliile vor fi anuntate de CME in momentul incheierii acestuia.

Cosmina Noaghea a fost director de publishing la Publimedia, compania ce reuneste publicatiile Media Pro, apoi ca director general al Publimedia, iar de anul trecut a preluat conducerea Mediafax Group. Aceasta entitate reuneste operatiunile de publishing detinute de Adrian Sarbu pe plan local (Ziarul Financiar, Gandul etc.), divizia online (Apropo Media) si agentia de presa Mediafax. Inainte, de a veni la Media Pro, Cosmina Noaghea a lucrat la Ringier.

Orlando Nicoara conduce activitatile de media si vanzari ale Mediafax Group. Contactat de HotNews.ro, el nu a comentat pe tema schimbarilor anuntate joi.

CME este un grup international cu activitati in domeniile audiovizual, productie de continut si new media in sase tari central si est-europene - Romania (Pro TV, Pro TV International, Acasa, Pro Cinema, Sport.ro, MTV Romania), Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, Ring.bg), Croatia (Nova TV, Doma), Republica Ceha (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, MTV Czech), Slovacia (TV Markiza, Doma) si Slovenia (Pop TV, Kanal A, Pop Brio). Adrian Sarbu este presedinte si CEO al CME.