Imaginile de aici arata cum il prezinta angajatii trustului Intact pe fondatorul grupului de presa, Dan Voiculescu: Cool Mogul. Imaginile au fost difuzate duminica, cand "Antena 3 a sărbătorit şase ani de existenţă prin rezistenţă". No comment.

Iata cateva extrase din materialul difuzat de Antena 3 si prezentat de Mihai Gadea ca "un gest de normalitate":

  • De tanar, de cand juca hochei, a inteles ca duritatea nu exista doar in sport
  • Dan Voiculescu a invatat toata viata, a absolvit ASE-ul in 1969 si este doctor in economie.  Dupa revolutie, a intrat si in politica, a infiintat un partid si, pentru ca intotdeauna crede ca pentru a face un lucru bun trebuie sa te si pricepi, la 60 de ani a devenit din nou student: s-a inscris la Londra la un masterat in comunicare politica.
  • Forta media nu i-a adus lui Dan Voiculescu doar bucurii, ci i-a atras si antipatia adversarilor politici, care au facut tot ce au putut pentru a-l determina sa cedeze presiunilor de tot felul.
  • I s-au aruncat in spate tot felul de fapte pe care nu le-a facut, s-au inventat povesti pe care credulii le-au inghitit.
  • Ce face vicepresedintele Senatului in fata atacurilor? Ce nu fac multi. Prin fundatiile sale, el incurajeaza performantele tinerilor talentati, ii ajuta sa-si intregeasca educatia si ii ajuta pe cei oropsiti de soarta sa duca o viata mai buna, iar ca om politic actioneaza pentru ca romanii sa nu fie umiliti in tara lor.
  • 7.000 de familii din Romania rezista in fata crizei datorita investitiilor pe care le-a facut Dan Voiculescu.