ASF: Atacul fara precedent la adresa intregii institutii din partea presedintelui Basescu vine in contextul punerii sub administrare speciala a Astra Asigurari/ Conducerea ASF sustine ca a fost avertizata ca va fi demisa daca se vor lua decizii dure la Astra

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Miercuri, 19 februarie 2014, 23:44 Economie | Asigurari


Dan Radu Rusanu, Corneliu Moldoveanu si Radu Soviani
Foto: Hotnews
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) considera "inacceptabila formularea utilizată în spațiul public de către Președintele României a termenului de ‘‘cloacă’’ folosit la adresa întregii institutii si remarca faptul ca acest atac fara precedent la adresa sa vine in contextul deciziei de a pune sub administrare speciala a Astra Asigurari, se arata intr-un comunicat al autoritatii transmis miercuri seara ca reactie la declaratiile presedintelui Basescu. "În acest context, Consiliul ASF dorește să aducă la cunoștința publicului că la sfârșitul anului trecut, când a demarat demersul de control la societatea ASTRA, a primit avertismente din piața asigărărilor că în cazul unor decizii dure la adresa ASTRA, vor exista mari probleme, iar conducerea ASF va fi demisă".

 • Iata comunicatul integral al ASF:

Autoritatea de Supraveghere Financiară  a luat act de declarațiile Președintelui României privind intenția domniei sale de a solicita Parlamentului României revocarea întregii conduceri a Autorității de Supraveghere Financiară.

ASF recunoaște dreptul oricărui cetățean al României, inclusiv al Președintelui României de a solicita oricui doreşte și orice dorește.

ASF recunoaște dreptul oricărui cetățean al României, inclusiv al Președintelui României, de a avea păreri personale despre orice persoană.

ASF consideră însă inacceptabilă formularea utilizată în spațiul public de către Președintele României a termenului de ‘‘cloacă’’ folosit la adresa întregii Autorități de Supraveghere Financiară și reamintește Președintelui României că potrivit articolului 30 din Constituția României, libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine.

Considerăm acest demers de defăimare a Autorității de Supraveghere Financiară, ca instituție, drept unul cel puțin nepotrivit din partea oricărui reprezentant al oricărei instituții a statului.

Remarcăm că acest atac fără precedent la adresa unei întregi instituții de supraveghere a statului român vine în contextul în care ASF a luat o măsură fără precedent în piața asigurărilor din România. ASF a decis ieri, 18 februarie 2014, deschiderea procedurii de redresare financiară prin administrator special pentru societatea ASTRA.

În acest context, Consiliul ASF dorește să aducă la cunoștința publicului că la sfârșitul anului trecut, când a demarat demersul de control la societatea ASTRA, a primit avertismente din piața asigărărilor că în cazul unor decizii dure la adresa ASTRA, vor exista mari probleme iar conducerea ASF va fi demisă. ASF a ignorat aceste avertismente și a luat toate deciziile care se impun din analiza deficiențelor constatate la societatea ASTRA. ASF nu răspunde la niciun fel de demersuri de intimidare și ia toate măsurile care se impun în urma neregulilor constatate. În privința indiciilor infracționale ferme de care dispune ASF, Autoritatea sesizează, conform legii, organele care au atribuții în acest sens și nu cedează în fața presiunilor, fie ele și instituționale.

Nu putem să nu remarcăm faptul că pentru Președintele României, Autoritatea de Supraveghere Financiară este ‘’o cloacă’’ iar patronul societății ASTRA este ‘‘domnia sa’’.

Nu putem să nu remarcăm similitudinea de atitudine dintre Președintele României și patronul ASTRA. Pentru patronul ASTRA, Președintele ASF ‘‘habar nu are de asigurări’’ iar pentru Președintele României, Președintele ASF ‘’nu are competențe pe piața de capital’’. Și pentru Președintele României și pentru acționarul majoritar al ASTRA, conducerea ASF este ‘‘incompetentă’’.

Nu putem să nu remarcăm faptul că salariile conducerii ASF, comunicate public încă de anul trecut și semnificativ mai mici decât cele ale conducerilor fostelor Comisii de Supraveghere au intrat în atenția Președintelui României abia după ce ASF a luat o măsură de o duritate fără precedent în cazul ASTRA.

                        **************
Pentru buna informare a publicului, ASF dorește să comunice în plus față de reacția la declarațiile Președintelui României și următoarele elemente:

Autoritatea de Supraveghere Financiară a făcut publice salariile conducerii ASF încă de la înființare. Veniturile conducerii ASF vehiculate de presă sunt mult sub cele ale fostelor conduceri.

Spre exemplu, domnul Constantin Buzoianu, descris de presă ca fost șef al Miliței Economice din portul Constanța și un apropiat al Președintelui României, nominalizat politic pentru funcția de Președinte al CSA, sub mandatul căruia societatea ASTRA nu a primit nicio sancțiune semnificativă, a avut într-un interval de două luni venituri de 151.851 de Euro.

Fostul comisar al CNVM, Gheorghe Albu, nominalizat politic pentru această poziție, a avut în ultimele 2 luni înainte de înființarea ASF venituri de 69.816 Euro

Fostul comisar al CNVM, Stefania Ferencz, descrisă de presă drept ‘‘secretara domnului Boc’’, a avut în ultimele 2 luni înainte de înființarea ASF, venituri de 64.131 de Euro.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5952 vizualizari

 • +25 (27 voturi)    
  detaliu (Joi, 20 februarie 2014, 0:06)

  Eugenn [utilizator]

  Presedintele numeste "cloaca" _conducerea_ institutiei, si NU _intreaga_ institutie, cum se spune in scrisoare.

  Deja asta te face sa ai dubii asupra bunei credinte a autorilor acestei scrisori.

  Oricum, de vazut ce-i deci cu Astra...
  • +25 (29 voturi)    
   Radu Soviani e cel care a scris aceasta mizerie (Joi, 20 februarie 2014, 1:49)

   Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui Eugenn

   Radu Soviani e un slujitor ordinar al USL, se stie acest lucru inca din 2010 cand acest penibil facea spume la gura la Realitatea TV in fiecare seara, impreuna cu Andreea Cretulescu
 • +27 (31 voturi)    
  Cloaca srl (Joi, 20 februarie 2014, 0:07)

  codo [utilizator]

  Mai bine ati citi si mesajul lui Liiceanu pe contributors, va analizeaza in detaliu. Cloaca nu e clar daca sunteti dar parazit in mod cert. Sa va mai erijati si in victime a vendettei astra e de-a dreptul demn de dispret.
 • +20 (24 voturi)    
  soviani (Joi, 20 februarie 2014, 0:11)

  sidacanu [utilizator]

  si totusi pana acum.... ASF cu ce s-a ocupat ???.... concret ... ne arunca in fata petarde !! cum isi pot justifica salariile ??? dl.Soviani neconvingator.. nu are argumente si atunci schimba vorba... daca nu e cloaca atunci e bors..
 • +19 (21 voturi)    
  ''estraordinar '' (Joi, 20 februarie 2014, 0:19)

  cim [utilizator]

  ''estraordinar '' sfanta mare nerusinare... si Gabriel Liiceanu ii desfintaza pe acesti mari banditi, eh are interese e asigurat la Astra, sieu sunt asigurat la Astra!!
  http://www.contributors.ro/fara-categorie/despre-fiara-lacomiei-scrisoare-deschisa-lui-daniel-daianu/#comment-173437
 • +24 (26 voturi)    
  cloaca de nenorociti (Joi, 20 februarie 2014, 0:24)

  GeorgeT [utilizator]

  Nu este atac la adresa institutiei ci la adresa nemernicilor din ea.
  Ordinari nenorociti nu aveti nici cea mai mica rusine cu salariile voastre regale.
 • -2 (14 voturi)    
  HOTII (Joi, 20 februarie 2014, 0:41)

  rutger [utilizator]

  striga "Hotii !!" Iar la nesimtire sunt cu totii o apa si-o mocirla ! Gorobetii astia ne rad in fata pe toate posturile TV si se balacaresc ca-n Ferentari ! Porci si scroafe urat mirositoare !
  • 0 (2 voturi)    
   Soviani (Joi, 20 februarie 2014, 20:10)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui rutger

   s-a ascuns si el acolo?
 • +19 (21 voturi)    
  Astra - o fumigena care le va exploda in fata! (Joi, 20 februarie 2014, 0:48)

  LiviuIordache [utilizator]

  Abia luni s-a anuntat in presa (evenimentul am vazut eu) ca BNP Paribas, angajata de Axa, cel mai mare asigurator de viata din Europa, sa aleaga o companie careia sa-i vinda afacerea din Romania a optat, dupa ce a studiat 5 oferte, taman Astra asigurari, aducind un portofoliu de mari asigurati! Acum, ori BPN Paribas, banca, firma pe care o vad la toate turneele de tenis de Mare Slem, este o pacaleala, iar Dan Radu Rusanu si pacaliciul de Daniel Daianu (aveti salutari de la Sima, care i-a gajbit banii) ori astia nu mai gindesc, sunt atit de disperati incit au inceput sa riste orice numai sa scape de bulau.
  Vorbesc de ASF, a carei conducere a fost votata in parlament pe 5 noiembrie 2013 (retineti data), dar a luat banii intregi pe 2 luni in decembrie, plus prima de vacanta (au intrat, dupa alegere, direct in vacanta?) plus prima anuala! Pe mai putin de 2 luni! Asta chiar nu o observa nimeni?
  • +3 (7 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 20 februarie 2014, 6:49)

   Pictor Vonta [anonim] i-a raspuns lui LiviuIordache

   • 0 (2 voturi)    
    dece legati voi totul (Joi, 20 februarie 2014, 9:48)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Pictor Vonta

    este in firea romanului postlovirutional(!) sa fie suspicios la toate.
    da dece, aaaaa ?
    asta este intrebarea. nu poate fi decat o legatura intre lucruri, conf. legii conexiunii universale.
    cum spunea poetul, intre petele pe luna si pantofii de guma.

    dece s'a luat base de asf ? de ce lea'a cerut demisia la nesimtitii dovediti ?
    pai fin'ca_ca base are interes cu astra unde un prieten de'al unui prieten a fost ce'a fost si frate'so a fost in port, iar portul, ne'asa e al lui base, nu al lui mazare si nicusor bolnavul.

    dar, mai draga, in presa se dezbate, pe toate canaliile, de mai bine de o saptamna, inainte ca "imperiul" sa contaatace.

    si sa vezi cheste, mai draga, si la latrine s'au oripilatara fete si baieti si dai si lupta necusorule.
    ba, mai mult, varanu, simtind ca poa' sa traga niscai folosase de scandal, rating si chiar politice, a mobilizat si pe deontologul tolontan, care a dus povestea si pe saitul de sport, gsp.

    si, din cloaca de profit pentru usl'am, iaca ca se leaga cu "jos basescu !"
    ba, si mai mult, un lefegiu, cum bine i'a zis base, de-al varanului, hodoronc tronc, intreaba de fata presedintelui, numai ne'asa, sa mai zgandareasca pe base.
    numai ca base are vorbele la el si l'a pleznit pe amploiata de l'a lasat atartnand de microfon. :)

    nimeni, in tzarisoara, nu mai vrea sa accepte ca ar putea fi si lucruri mai serioase si oameni cu oarece morala, ca sa nu fie necesar sa se lege indemnul la impacare si acceptare a unei solutii in govern, de oarece interese.
    sa vezi dracie, kkrau si santa Klaus sunt oamenii lui base, s'au dat cu base.

    si ce daca e foc la hotare, ci ce daca nu s'au inaintat la timp rapoartele spre bruksal si ramanem fara banii pentru investitii in infrastructura, anul asta.
    importanta este comanda politica a lui varanu si a lui zgrebenciuca. sa iasa banul.

    e mult jeg pe malurile dumbovitei, ca, chiar de-ar da pe dinafara, ca tamisa, tot n'ar mai putea spala mizeria miticilor securei ce au pus sezutul pe grumazul tzarii.....
    • +1 (1 vot)    
     Medicamenteeee! (Joi, 20 februarie 2014, 13:25)

     LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     Amice, i-ati medicamentele, ti-a cazut greu micul dejun sau ce sunt elucubratiile astea! Mai intii ia-o cu Calul paste, dupa care treci la fraze, ca sa inteleaga omul ceva, nu numai cind ti se dicteaza. Cum te-a lasat seful tau de la postaci din mina, cum ai luat-o prin balarii! Pun pariu ca ai si Oracol, inca dintr-a 7-a, scriitor, de!
   • 0 (2 voturi)    
    Au fost SELECTIONATI 3 ofertanti (EVZ) (Joi, 20 februarie 2014, 10:53)

    LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui Pictor Vonta

    "Grupul francey Axa, cel mai mare asigurator de viata din Europa, a angajat BPN Paribas sa ii gaseasca cumparator pentru operatiunile din Romania. Banca a selectat trei nume: Vega, Aegon si Astra". Asadar, nu a fost primului/singurului ofertant, cum scrieti dvs, vopsitoreste. Cind incepi cu o minciuna, intreaga demonstratie este manipulatorie! Adica, potrivit cursului scurt de la Scoala de securitate de la Baneasa (iesirea capitalului strain este un adevar, completat cu speculatii cu aer de adevar si cu, iata, minciuni in falsh).
 • -11 (17 voturi)    
  trezorierul famigliei... (Joi, 20 februarie 2014, 1:26)

  Montesquieu [utilizator]

  mai incet ca macane, postacilor

  ati primit misiune de la comenduirea de la cotroceni sa-i faceti praf pe astia de si-au permis sa-l atace pe mogulul de omenie adamescu?

  cum adica care adamescu (cacafonie intentionata)?
  adamescu ala care tine-n spate de ceva vreme toata propaganda basista gen romania libera, b1tv, evz plus vreo cateva siteuri de casa

  acu' aflam ca de fapt nici macar nu le tine din banii lui ci din banii astra, mai exact banii asiguratilor!!!

  asta da shmen basist, sa platesti un intreg sistem de propaganda din banii celor pe care urmeaza sa-i fraieresti...

  doar niste gangsteri de teapa lui basescu, videanu, berceanu, cocos, adamescu, puteau avea atata tupeu
  • +2 (4 voturi)    
   Da' sefu'.. (Joi, 20 februarie 2014, 7:26)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

   Am primit ordin. Da' tu' primisi ceva ordine sa-i aperi pe hotii astia pe care-i aperi mereu?
 • +11 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 20 februarie 2014, 1:29)

  [anonim]

 • +17 (19 voturi)    
  gluma (Joi, 20 februarie 2014, 2:18)

  sidacanu [utilizator]

  ASF-ul "dorește să aducă la cunoștința publicului" pe bune...joaca teatru si noi suntem publicul ??? "Piesa e naspa " Regizorul fara studii iar actorii de "zmeura "otravita...
  • +8 (10 voturi)    
   publicului platitor de bilete de asigurare :) (Joi, 20 februarie 2014, 9:02)

   liviusmaximus [utilizator] i-a raspuns lui sidacanu

   aducem la cunostinta publicului, ce cu marinimie ne plateste (prin suprataxarea soc. de asigurari), ca suntem decenti, prost platiti si foarte eficienti ! Mergeti azi sa va luati banii de la asigurari si veti simti imediat cat de bine ne facem treaba. Dvs obtineti 100 eur retur de la asigurari in service-uri auto, in maxim 60 de zile; noi in timpul asta incasam doar 130000 eur salariu. doar intamplator suntem rude cu alte persoane la fel de parazitare. Fii/fiice, sotii/soti, de deputati, primari, ministrii, etc, etc.
 • -7 (11 voturi)    
  decredibilizare (Joi, 20 februarie 2014, 6:21)

  tontu [utilizator]

  Super-competentul Traian Basescu, specialistul nr.1 in piata de capital, isi permite sa decredibilizeze o institutie publica ai carei angajati se vor duce maine in control. Ce autoritate vor mai avea? A facut institutia prezidentiala(sau alta institutie abilitata) vreo ancheta cu privire la activitatea ASF?
  • 0 (4 voturi)    
   mai draga (Joi, 20 februarie 2014, 9:54)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui tontu

   felicitari pentru numele ales !
   l'ai nimerit.
   altfel, aia sunt de o saptamana atacati in toata presa, inclusiv de cea a varanului, unde pana si fatucile, alea blonde, sunt oripilate de salariile nesimtite si ...arborele genealogic, din asf..
   si scormonesc ei, fiecare pe partea lui, sa gaseasca nesimtitii in salarii, si de la unii, si de la altii, dovedind, in final, ca toti fura.
   ce noutate. ca sunt si de la pedele si de la udemere !!
   pana si fata lui basescu...aaaa ?!
   or descoperi ei, varaneii, ca este si pe acolo vreun act notarizat, immoral. :)))

   hahaha, asta este ineptia zilei, le'a stirbit base autoritatea si onoarea !
   las' ca le'o repereaza dottore, ca el pupa unde scuipa base :)))
  • 0 (2 voturi)    
   O noua taxa (Joi, 20 februarie 2014, 20:18)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui tontu

   va pune ponta pentru a putea plati salariile celor de la ASF. Cica nu prea mai au bani.
  • 0 (0 voturi)    
   la ce sunt buni gainarii din asf? (Miercuri, 26 februarie 2014, 19:16)

   timp tamp [utilizator] i-a raspuns lui tontu

   Plozi, amante, neveste, fini, nășici...la ce or fi competenți?
   La jaf organizat
   La furt din buzunare
   La găinării
   La tembelisme
 • +10 (14 voturi)    
  Uite de asta (Joi, 20 februarie 2014, 6:33)

  Mirobo [utilizator]

  zic eu ca avem un presedinte patriot.
  Deranjeaza cu adevaruri.
  Cloaca este un termen finut pentru ce se intampla in institutiile statului in general. Si la ce remuneratii incaseaza tovarasii pot suporta din cand in cand si cate o mustrare.
  • +6 (10 voturi)    
   Sunt . . . (Joi, 20 februarie 2014, 7:22)

   Vali Cel Batran [utilizator] i-a raspuns lui Mirobo

   . . . atatia infractori in tara asta incat intreaga Romanie seamana cu un musuroi in care misuna hoti in loc de furnici!
 • +4 (8 voturi)    
  Bai ASF (Joi, 20 februarie 2014, 8:45)

  Sani [utilizator]

  De salarii nimic?

  Ce-i abureala asta.

  Vorbiti la subiect!
 • +1 (5 voturi)    
  sunt toti la fel (Joi, 20 februarie 2014, 9:06)

  s.e [utilizator]

  Degeaba incearca unii sa tina o parte sau alta. Este evident ca e un joc de sah, in care noi pierdem fara macar sa fim implicati. Inca o data ne-au luat de fraieri - si "familia" USL si "cloaca" marinarului. Stai sa vina cutremurul peste noi, sa vezi atunci cum ramanem toti in pielea goala. Vreau monarhie autoritara!
 • +5 (7 voturi)    
  Sa suporte ce??? (Joi, 20 februarie 2014, 9:18)

  denvarel [utilizator]

  Mustrari? De la cine? De la unul care are salariul de 2 ori mai mic decat al lor?
  Asta e crima de lesmajestate...
  Baaaa, sti ba cine suntem noi?
  Cei 7 milioane de alegatori au spus...
 • +10 (12 voturi)    
  MIZERIE MORALA ABSOLUTA (Joi, 20 februarie 2014, 9:22)

  Blue_James [utilizator]

  Dan Radu RUSANU este un fost contabil de C.A.P.! Daianu un securist notoriu, prefacut si mizer moral, Soviani este un frustrat ce si-a dovedit limitele incompetentei si lipsei de gandire!!!!Nu sunt abateri numai moral si posibil si penale!!!!Alo DNA, verificati activitatea ASF!!!
  • +1 (1 vot)    
   dar totusi (Joi, 20 februarie 2014, 10:11)

   cinev@ [utilizator] i-a raspuns lui Blue_James

   ..sa-i iertam pe cei dinainte ca au fost ai nostrii...
 • 0 (2 voturi)    
  Gata cu joaca baieti, s-a inchis (Joi, 20 februarie 2014, 9:40)

  benicio [utilizator]

  Da, sigur, Basescu e de vina pentru toate relele din tara asta. Cat o sa va mai mearga mai baieti cu chestia asta? Conducerea ASF (si nu doar primul nivel) ar trebui poate demisa pe criterii profesionale (zero barat) coroborate cu salarii mamut. oamenii aia nu fac acolo nimic, pentru ca nu stiu nimic, insa salariile curg...

  Iar faptul ca Basescu se ia acum de ASF e ca nuca-n perete, pentru ca salariile din CNVM si CSA erau uriase si pe vremea guvernarii PDL.
 • +1 (1 vot)    
  dincolo de declaratii (Joi, 20 februarie 2014, 9:46)

  evoque [utilizator]

  exista certitudinea ca doua gasti se lupta pentru controlul institutiilor. Declaratiile presedintelui cu "ponta minte" au devenit si "basescu minte".
  Norocul lor este ca avem un popor atat de prost incat pentru ei nu conteaza.
  • 0 (2 voturi)    
   recidivezi? (Joi, 20 februarie 2014, 11:25)

   cinic [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   asta-i tot ce ti-a zis Bogdan Teodorescu?
   Care sunt gastile si care sunt institutiile?
   ASF nu e liberala? vrea PSD sa ia salariile si face comisie de ancheta?
   STS trebuie sa mearga la chinezi ca sa poata asculta convorbiri NATO?
   • +2 (2 voturi)    
    exact (Joi, 20 februarie 2014, 11:53)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui cinic

    ce am spus:
    "Norocul lor ca avem un popor atat de prost..."
  • 0 (2 voturi)    
   aceasi mizerie (Joi, 20 februarie 2014, 11:37)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Este remarcabila insistenta voastra de a pune semnul egal intre cele doua parti. Si pote fi pus in unele locuri.
   Numai ca uitati un domeniu esential si anume justitia unde o parte sustine independenta totala si domnia legii iar cealalta ii da suturi din toate directiile aparand toti infactorii din propria tagma sustinand domnia faradelegii.
   Ia ghici care parte ce sustine si de ce parte a zabrelelor ar trebui sa fie Varanul?
   • +1 (3 voturi)    
    exista (Joi, 20 februarie 2014, 11:54)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    o parte a textului care spune ceva:
    Spre exemplu, domnul Constantin Buzoianu, descris de presă ca fost șef al Miliței Economice din portul Constanța și un apropiat al Președintelui României, nominalizat politic pentru funcția de Președinte al CSA, sub mandatul căruia societatea ASTRA nu a primit nicio sancțiune semnificativă, a avut într-un interval de două luni venituri de 151.851 de Euro.

    Fostul comisar al CNVM, Gheorghe Albu, nominalizat politic pentru această poziție, a avut în ultimele 2 luni înainte de înființarea ASF venituri de 69.816 Euro

    Fostul comisar al CNVM, Stefania Ferencz, descrisă de presă drept ‘‘secretara domnului Boc’’, a avut în ultimele 2 luni înainte de înființarea ASF, venituri de 64.131 de Euro
    Deci???
    • -1 (3 voturi)    
     exact ce spuneam (Joi, 20 februarie 2014, 12:20)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Si asta justifica salariile lui Rusanu, Daianu et co.
     Deci daca au furat aia furam si noi.
     De ce nu au sesizat asta cand i-au inlocuit pe respectivii? De ce doar cand i-a prins presa?
     Si scandalul cu Carpatica e bagat sub pres vad.
     • +2 (2 voturi)    
      de ce? (Joi, 20 februarie 2014, 12:36)

      evoque [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

      din spirit de gasca.
      Cand spun ca cele doua gasti traiesc in romania lor care nu are nici o legatura cu cetatenii romaniei, sunt usl-ist, nuuu? Cand tu presedintele tarii stii ca cei sustinuti de tine au avut salarii demente nu ai spus nimic, acum cand nu mai ai controlul asupra institutiei vii si urli ce salarii demente au cei ai lui ponta. Asta nu este tupeu ordinar?
      Cum tupeu ordinar este si cel al usl-ului cand au continuat ce era inainte, vorbesc de salarii si procedura.
      Prin urmare nu am dreptate cand spun ca cele doua tabere se lupta pentru institutii sau alt exemplu lupta dintre psd si pnl cine crede ca sunt dispute politice? nimeni, este efecti lupta pe putere si ciolan.
      Au politicienii vreo legatura cu cetatenul? NU.
 • +1 (3 voturi)    
  Sunt de acord, (Joi, 20 februarie 2014, 10:18)

  Tiger1 [utilizator]

  este nepotrivita folosirea acelui cuvant.
  Din pacate am incerrcat sa gasesc un sinonim pentru a descrie situatia de la ASF si nu am gasit.Cred ca nici presedintele, de aia l-a folosit.....Nepotrivita folosirea, tare potrivit cuvantul!
  Si cu scuze de genul "cei dinainte au avut salarii mai mari'' sa ne mai lase.Adica sa nu mai arestam nici un hot pana nu prindem toti criminalii extrapoland usor exagerat.
  Ai gresit, ai incalcat legea, gata.Nu se face lista de asteptare sa se ia in ordinea gravitatii.Se aplica principiul : ultimul venit ( prins), primul servit ( judecat, eventual condamnat)
  Dar mereu ne place sa ne uitam in curtea vecinului si sa aratam cu degetul.
 • +1 (3 voturi)    
  vad ca toata lumea (Joi, 20 februarie 2014, 10:44)

  AliKimiku [utilizator]

  A uitat de unde a pornit totul si anume d ela magariile facute de ASF in cazul Carabulea-Carpatica si ordonantele cu dedocatie.
  Filmul e asa:
  1. DNA intra pe fir in cazul Carabulea
  2. Presa da pe fata toata mafia de la ASF implicit salariile si competentele famigliei
  3. ASF-ul il ataca pe Adamescu, care e perceput ca omul lui Basescu.
  4. Basescu reactioneaza alaturi de cam toata presa.
  5. Rusanu sare in sus si incepe sa arunce cu rahat in dulcele stil comunist cu trimiteri la salariile precedentilor ca si cum daca aia dinainte au furat , noi de ce sa nu furam.
 • +1 (5 voturi)    
  s-au facut de cacao cu comunicatul :) (Joi, 20 februarie 2014, 11:44)

  Gobelin [utilizator]

  ia uitati ce zic astia:
  "În acest context, Consiliul ASF dorește să aducă la cunoștința publicului că la sfârșitul anului trecut, când a demarat demersul de control la societatea ASTRA, a primit avertismente din piața asigărărilor că în cazul unor decizii dure la adresa ASTRA, vor exista mari probleme iar conducerea ASF va fi demisă"

  pai hai sa vedem:
  singura institutie care poate numi sau revoca consiliul ASF e ... stati asa ... o fi oare posibil? ... chiar maria sa ... PARLAMENTUL.
  ca sa ameninti ASF cu schimbarea conducerii inseamna, nici mai mult nici mai putin, ca poti influenta majoritatea din parlament.
  acuma, cine are majoritate in Parlament?
  Basescu cumva?
  ntztztztz !!!
  v-am cam prins cu minciunica din nou, "domnilor" de la ASF.
 • 0 (2 voturi)    
  Atacul fara precedent la adresa intregii instituti (Joi, 20 februarie 2014, 13:31)

  misa2002_2006 [utilizator]

  ar trebui sa va linsam.,.oamenii amarati care nu isi primesc salarii si pensii la timp si voi huzuriti???
  ce faceti atat de important pentru banii care ii luati????justificati...
  nemernici
 • -1 (3 voturi)    
  Asa asa! (Joi, 20 februarie 2014, 16:36)

  Ciribanstula [utilizator]

  Tovarasu Rusanu trebuie scos basma curata prin orice mijloace!
  Mi ar fi si jena!
  De ce se intampla asta acum dupa ce oponia publica face si ea ce poate la auzul salariilor super nerusinate si nu s-a intamplat sa zicem acum 2 luni sau 3?
  Mi ar fi si jena baieti!
  Mi e scarba de cit de mare a ajuns nivelul de jeguri care FURA bani pe fata de la un popor amarat si saracit de o mana de nerusinati!
  Ratzaidracu de imbuibati!
  Ba o sa ne ajunga cutitu la os si ................


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by