- „Activele fondurilor de pensii private au ajuns la aproape 13 miliarde de euro la sfârșitul lunii septembrie 2019, înregistrând o creștere robustă de 24% față de decembrie 2018. Această evoluție ne arată că fondurile de pensii oferă randamente ridicate, pe termen lung, în condițiile unei dispersii prudente a riscului. Avem convingerea că această evoluție pozitivă va continua și anul viitor, an în care sperăm să asistăm la apariția primelor fonduri de pensii ocupaționale, Pilon IV, care să consolideze acest sistem cu componenta corporate. Intenționăm ca în anul 2020 să avem un proces de revizuire și îmbunătățire a legislației, în special pe aspecte ce țin de digitalizarea sistemului de pensii private și totodată să ne concentrăm pe finalizarea arhitecturii sistemului de pensii private cu componenta de plată a pensiei private”, a declarat vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, Dan Armeanu.
ASF: Sistemul de pensii private a ajuns la active de aproape 13 miliarde de euro, în creștere cu 24%

Fascinanta legătură dintre spionaj și tehnologie: de la datele stocate în ADN-ul uman, la falsul turn GSM din aeroport care-ți fură informațiile din telefon
Dan Amariei, la 20 de ani de la lansarea albumului Omul cu Șobolani – „Ne punem în cap”: „Existau niște locuri cu un farmec mișto, cum ar fi Lăptăria sau Motoarele, genul de locuri care nu cred că vor mai exista vreodată”
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi
24% NU E RANDAMENTUL, cum se lasa a intelege printre randuri citind articolul
Dar daca puneati articol ca au randament de 4-6%, nu mai era asa spectaculos, correct?