Telefonul iPhone 4S al Apple va fi pus in vanzare in mod oficial prin cei trei mari operatori de telefonie mobila, Orange, Vodafone si Cosmote, in data de 11 noiembrie si cele trei companii au inceput deja pregatirile. Vodafone a anuntat marti ca organizeaza eveniment de lansare in noaptea de joi spre vineri, incepand cu ora 22.00 in Plaza Romania din Bucuresti. Miercuri, Orange a anuntat ca face un eveniment similar in Grand Cinema Digiplex, Mall Baneasa, invitand pe cei interesati sa testeze terminalul incepand cu ora 22.00. Cosmote nu face eveniment special, insa a anuntat ca permite testarea iPhone 4S incepand cu dupa-amiaza zilei de joi, in 250 de magazine proprii si Germanos din tara.

iPhone 4SFoto: Apple

Primul operator care a anuntat organizarea unui eveniment de lansare oficiala pe piata din Romania a celei mai avansate generatii iPhone a Apple a fost Vodafone, al doilea mare operator de telefonie mobila in functie de numarul de clienti. Compania organizeaza eveniment special in magazinul propriu din Plaza Romania in noaptea de 10-11 noiembrie, incepand cu ora 22.00.

  • Preturi Vodafone: Terminalul, in varianta cu cel mai mic spatiu de stocare de 16 GB, este vandut de Vodafone la preturi incepand de la zero euro impreuna cu un abonament lunar de 80 de euro pentru o perioada de doi ani. Fara conectare acelasi telefon costa 677,35 de euro. Detalii aici.

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila in functie de numarul de clienti, a postat marti doar pe site-ul propriu informatia ca invita clientii incepand cu ora 22.00 la evenimentul de lansare iPhone 4S in Grand Cinema Digiplex, Mall Baneasa.

Astazi, 9 noiembrie, operatorul a venit si cu un comunicat oficial privind posibilitatea de a testa in avanpremiera noul iPhone 4S la Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City, pe 10 noiembrie, ora 22:00. De asemenea, cei care s-au inregistrat pentru precomenzi pot ridica smartphone-ul din Orange shop Baneasa in aceeasi seara.

"In cadrul evenimentului, specialistii Orange vor demonstra noile capacitati ale iPhone 4S, precum noul sistem de operare iOS 5, serviciile iCloud, noua camera de 8MP, Siri sau aplicatiile dezvoltate de Orange, disponibile si pentru utilizatorii iPhone: Orange film, TV Live de la Orange si Contul tau Orange", se arata in comunicat.

  • Preturi Orange: Terminalul, in varianta cu cel mai mic spatiu de stocare de 16 GB, este vandut de Orange la preturi incepand de la 179 de euro impreuna cu un abonament lunar de 49 de euro pentru o perioada de doi ani. Preturile la liber pentru iPhone 4S sunt: 699 de euro (varianta de 16 GB), 819 euro (varianta de 32 GB) si 949 euro (varianta de 64 GB). Detalii aici.

In fine, cel de-al treilea mare operator de telefonie mobila din tara, Cosmote, nu va organiza un eveniment special de lansare a acestui telefon. Pe de alta parte insa, operatorul a anuntat miercuri ca "cei interesati, pot testa terminalele incepand cu dupa-amiaza zilei de maine, joi, 10 noiembrie, in 250 de magazine Cosmote si Germanos din intreaga tara".

  • Preturi Cosmote: Terminalul, in varianta cu cel mai mic spatiu de stocare de 16 GB, este vandut de Cosmote la preturi incepand de la 799 lei (TVA inclus) si de 1229 lei (TVA inclus, pentru modelul de 32 GB, impreuna cu un abonament lunar de 48,36 euro pentru o perioada de 2 ani. Detalii aici.

Telefonul inteligent iPhone 4S vine cu procesor mai puternic, camera foto/video mai performanta si noi aplicatii de comenzi vocale. Apple a lansat iPhone in 2007 si a vandut aproape 130 de milioane de unitati pana acum. Trimestrul trecut a fost cel mai bun, cu vanzari ce au depasit 20 milioane unitati.

Citeste pe StyleReport.ro:REVIEW iPhone 4S - revolutia se amana