Operatorul de telecomunicatii GTS va lansa in aceasta vara servicii de telefonie mobila in Cehia folosindu-se de reteaua de telefonie mobila a T-Mobile, in urma semnarii unui acord de tip MVNO (mobile virtual network operator) cu aceasta companie, a anuntat luni grupul GTS, care este prezent si in Romania.

  • "Extinderea portofoliului de produse prin includerea de servicii mobile reprezinta un pas extrem de important (...) Prin servicii simple de voce si date, pana la unele complexe de ICT si, acum, ssi prin servicii mobile, GTS este pregatita sa raspunda tuturor nevoilor clientilor sai" a declarat David Sita, Managing Director, GTS Cehia.

Serviciile de telefonie mobila GTS ofera solutii convergente atat pentru clientii comerciali, cat si pentru cei wholesale. Compania va pune la dispozitie propriile solutii mobile pentru a imbunatati comunicarea si productivitatea la locul de munca, simplificand in acelasi timp gestionarea costurilor pentru serviciile fixe si mobile ale clientilor, a anuntat GTS care a precizat ca mai multe informatii cu privire la oferta vor fi facute publice in curand.

GTS Central Europe este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din Europa Centrala si de Est. GTS detine si opereaza retele extinse de fibra optica si centre de date in Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia.