RCS&RDS a anuntat ca incepand de miercuri, 3 septembrie, a redus de la 5 euro la 4 euro pretul abonamentului cu internet mobil si minute nelimitate in orice retea nationala, Digi Mobil Optim, pentru toti cei care cumpara cel putin doua astfel de abonamente. Ca si in oferta anterioara, pentru a beneficia de acest tarif, trebuie sa fii abonat atat la serviciul de internet fix (Digi Net), cat si la cel de televiziune digitala prin cablu sau satelit.

Sediul RCS&RDSFoto: RCS & RDS
  • "Abonamentul include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii poti utiliza gratuit pana la 30 septembrie 2014. Abonatii existenti care intrunesc conditiile enumerate mai sus, vor beneficia automat de aceasta scadere incepand cu data de 1 octombrie 2014, fara a fi necesar un demers din partea lor", se arata in comunicatul transmis miercuri de operator.

Cele mai ieftine abonamente de internet fix si televiziune digitala au preturi de 29 de lei pe luna, ceea ce inseamna ca un client care va cumpara acest abonament de telefonie mobila la pretul de 4 euro va avea de platit in final peste 17 euro/luna.

Ceilalti abonati la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achizitioneaza doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclus), iar la incheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclus) pentru fiecare abonament in parte. Persoanele care incheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna (TVA inclus) si 7 euro/luna, (TVA inclus) daca achizitioneaza doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.

RCS&RDS este cel mai mare operator de comunicatii prin cablu, fiind lider pe piata de TV si internet fix, insa pe segmentul telefoniei mobile se afla cu mult in spatele Orange, Vodafone si Cosmote.