Vodafone Romania a lansat marti serviciul Vodafone Internet pe mobil care ofera clientilor acces mai usor si mai rapid la Internet, de pe telefonul mobil, precum si continut imbogatit, potrivit unui comunicat de presa al operatorului. Accesul pe Internet de pe telefon se face gratie portalului Vodafone live!, care are un nou design si include acum link-uri directe catre peste 40 de site-uri locale si internationale. Pentru acest serviciu, clientii pot opta pentru un abonament lunar de 4 euro, ori pentru o taxa de acces de 0,20 euro pe sesiune de conectare.

“Odata cu intrarea comunicatiilor mobile in era 2.0, convergenta serviciilor a devenit o realitate pe care portofoliul nostru trebuia sa o reflecte intr-un mod cat mai apropiat de nevoile utilizatorilor. Vodafone Internet pe mobil revolutioneaza modul de utilizare a telefonului mobil, aducand o noua experienta a Internetului, similara cu cea oferita de computer", a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Prin noul serviciu, clientii Vodafone au acces, direct din portalul Vodafone live!, la Yahoo messenger si E-mail, la Google.com, precum si la mai multe comunitati online, inclusiv din Romania. De asemenea, noua oferta cuprinde o serie de site-uri de stiri si informatii adaptate pentru telefonul mobil, unul dintre cele mai populare site-uri locale de recrutare, ghiduri turistice si rezervari de bilete, divertisment si timp liber, bloguri, precum si o mare varietate de site-uri de pe care utilizatorii pot descarca si achizitiona jocuri, filme si continut pentru mobil.

Cat costa si prin ce telefoane poate fi accesat noul serviciu

Potrivit informatiilor companiei, serviciul este disponibil atat abonatilor cat si utilizatorilor de servicii preplatite, putandu-se opta fie pentru un abonament lunar de 4 euro, fie pentru o taxa de acces de 0,20 Euro pe sesiune de conectare. Abonamentul lunar permite navigare gratuita nelimitata in Vodafone live! si trafic gratuit pe oricare alte site-uri Internet, in limita a 500 MB. Dupa depasirea acestui prag, clientul plateste 0,4 euro/MB (fara TVA).

Tarifarea pentru fiecare conectare permite accesarea oricarui site, inclusiv a portalului Vodafone live!. Traficul in Vodafone live! este gratuit, iar traficul realizat pe alte site-uri, in afara portalului, se taxeaza cu 0,40 euro/ MB (fara TVA). Potrivit oficialilor operatorului, Vodafone Internet pe mobil este disponibil pe orice telefon compatibil Vodafone live! si pe toate modelele de telefoane care includ in meniu functia de browser Internet.