​Posesorii de mașini Tesla sunt invitați la un eveniment în București, în parcarea mall-ului Băneasa Shopping Center, începând cu ora 11.00, anunță unul dintre cluburile ce reunesc proprietarii de mașini Tesla. Marca americană a avut cel mai bun an din istoria sa în România, în opt luni intrând peste 2.200 de mașini ale mărcii în țară.

Masini TeslaFoto: Shutterstock

Clubul Tesla Happy Owners România anunță că găzduiește evenimentul „Meet & Greet”, care va avea loc în parcarea de la Băneasa Shopping Center, pe data de 14 octombrie, între orele 11:00 și 18:00.

Evenimentul este deschis tuturor posesorilor de autoturisme marca Tesla, iar posesorii altor mărci de mașini electrice sunt, de asemenea, bineveniți.

Evenimentul are scopul de a promova vehiculele electrice și de a facilita accesul la informații corecte despre întregul ecosistem al mobilității electrice. Va fi o ocazie foarte bună pentru entuziaștii mașinilor electrice de a-și împărtăși experiențele și de a afla mai multe despre avantajele si beneficiile conducerii autovehiculelor propulsate 100% prin motoare electrice, spun organizatorii.

Posesorii de mașini Tesla care doresc să participe la eveniment sunt îndemnați să se înregistreze în avans prin intermediul site-ului thorclub.ro. Participarea este gratuită pentru toți cei interesați.