Analiza WBS - Indicii BVB au incheiat saptamana cu evolutii predominant negative

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 26 martie 2010, 22:09 Economie | Burse

 documente
(26 Mar 2010) OpenOfficeDocument, 212KB
Indicii Bursei de Valori București au incheiat saptamana cu evoluții predominant negative, revenind la valori peste cele de inchidere din ziua de ieri in perioada de fixing de la finalul sesiunii de tranzacționare. Cele mai mari scaderi zilnice au fost inregistrate de indicii BET-FI (-0.85% minimul zilei, +0.03% variația la inchidere) și BET-NG (-0.76% minimul zilei, -0.19% variația la inchidere), in timp ce aprecierile cele mai mari la finalul zilei au fost realizate de indicii ROTX (1.11%) și BET-C (+0.77%).

Acțiunile ale caror evoluții au avut cel mai mare impact asupra indicilor au fost OMV Petrom (+3.56%) și BRD (+2.61%) in domeniul pozitiv, iar in cel negativ Rompetrol Rafinare (-3.38%) și Banca Transilvania (-1.26%). Lichiditatea secțiunii BVB a crescut fața de ședința de ieri, piața de acțiuni inregistrand tranzacții cu o valoare totala de 22.73 milioane de lei, iar cea de obligațiuni totalizand 35.9 milioane de lei. Pe secțiunea RASDAQ valoarea acțiunilor tranzacționate a fost astazi de 3.1 milioane de lei.

OMV Petrom SA a anunțat convocarea AGA/AGEA pentru data de 29/30 aprilie. Printre articolele de pe ordinea de zi se numara aprobarea situației financiare pentru anul 2009, a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2010. De asemenea, directoratul companiei a propus spre aprobare nedistribuirea de dividende pentru exercițiul financiar 2009 și nealcatuirea unui fond de premiere a angajaților pentru aceeași perioada. Acțiunile OMV Petrom au inregistrat astazi cea mai mare apreciere procentuala din indicele BET, de 3.56%, pana la 0.3490 RON, in urma a 200 de tranzacții cu valoare totala de 1.04 milioane de lei.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

137 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri