MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, inaugurează prima hyperclinică din Oradea, care pune la dispoziția orădenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș.

Inaugurare Hyperclinica MedLife OradeaFoto: MedLife

Hyperclinica MedLife este rezultatul unei investiții de 1.2 milioane euro, se întinde pe o suprafață de 1100 mp și este dispusă pe 3 nivele. Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci săli de investigații (gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic și 12 cabinete, destinate consultațiilor clinice și paraclinice. Echipa este formată din peste 60 de medici, asistente și personal de suport.

“Inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susține planurile noastre de extindere națională. Este un oraș în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici de mari dimensiuni aici nu face altceva decât să vină în întîmpinarea pacienților și să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde. Așa cum am anunțat încă de la începutul anului către investitori și acționarii noștri, vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom prospecta în continuare piața, cu accent pe orașele cu populație medie”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Pacienții pot accesa servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 19 specialități, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet și nutriție, cardiologie și stomatologie. Divizia de imagistică include ecografe performante, ce oferă o acuratețe deosebită a diagnosticului, dar și sisteme endoscopice complete.

Hyperclinica MedLife Oradea este situată pe strada Piața Cetății, nr. 1, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-20:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0259 960.

În prezent, MedLife funcționează în Oradea cu un laborator de analize, inaugurat în martie a.c., două puncte de recoltare și o hyperclinică, aceasta din urmă fiind cea mai recentă investiție.

Totodată, astăzi, MedLife a anunțat și preluarea integrală a centrului Transilvania Imagistică Oradea, furnizor de servicii medicale de diagnostic, imagistică și radiologie, unul dintre cei mai importanți jucători din nord-vestul țării pe acest segment. Centrul este dotat cu aparatură medicală de înaltă performanță, iar investigațiile sunt realizate de către o echipă de specialiști.

***

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 20 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj, Ploiești și Brăila.

În ceea ce privește segmentul de achiziții, MedLife a realizat prima achiziție în 2011 prin cumpărarea pachetului majoritar din grupul de firme PDR Brașov, iar de-a lungul timpului, compania a finalizat cu succes 20 achiziții, fiind, probabil, operatorul medical cu cea mai mare expertiză de cumpărare și integrare a unui grup sau firme medicale. Ultima achiziție anunțată a fost platformă medicală online sfatulmedicului.ro.