Deschis în urma unei investiții de 1.5 milioane de euro, Audio Forum este cel mai nou magazin care se adresează pasionaților de echipamente audio-video din gama premium și, totodată, cel mai mare din lanțul operat de Horn Distribution la nivel european.

Showroom Audio ForumFoto: Audio Forum

Dispus pe o suprafață totală de 540 mp, Audio Forum reunește într-un singur loc cele mai performante echipamente audio-video ale unor branduri cu tradiție în piața de profil. Marantz, Denon, Focal, Naim, Loewe, Polk, Definitive Technology, Wilson, Netatmo sau Classe reprezintă nume de referință în industria audio-video care, având o istorie de zeci de ani, setează trenduri în privința calității echipamentelor căutate de audiofili.

Inovație și design exclusivist

În showroom-ul Audio Forum, pasionații de tehnologie vor descoperi echipamentele Focal, companie care după mulți ani de cercetare a creat primul dom inversat din Beryllium pur, oferind performanțe acustice incredibile.

“Iubitorii echipamentelor HI-FI vor fi încântați să găsească la Audio Forum cele mai avansate setup-uri AV din lume și să descopere modul în care boxele, amplificatoarele sau televizoarele au evoluat până la adevărate opere de artă care aduc nu doar sunet și calitate uimitoare, ci și un design impresionant care oferă o ambianță incredibilă. Audio Forum este un spațiu dedicat iubitorilor de sunet la calitate înaltă, utilizatorilor obișnuiți dar mai ales pasionaților. Prin calitate și diversitatea brandurilor din portofoliu, Audio Forum își va consolida poziția în piața de profil ca cel mai mare magazin dedicat echipamentelor HI-FI premium din România”, spune Tiberiu Argint, Country Manager Horn Distribution România.

Sală de cinema - soluții complete pentru pasionați

Audio Forum a instalat în cadrul showroom-ului din București un set-up complet de cinema, acesta fiind dotat cu sistem surround Dolby Atmos realizat cu unele dintre cele mai performante boxe din lume, 7x Focal 1000 IW LCR Utopia, 4x Focal 1000 IW SUB Utopia, 4x Focal 1000 ICW 6 cu un cost total de 65,000 EUR, împreună cu amplificatorul Focal Astral 16, cu un cost de 21,000 EUR.

Deschis în zona de Nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză 6-8, Audio Forum oferă experiențe HI-FI incredibile și o gamă completă de echipamente premium pasionaților de tehnologie AV. Showroom-ul este împărțit în trei zone de produse distincte, fiecare oferind clienților acces la cele mai noi echipamente și posibilitatea de a testa performanțele acestora. Zona multibrand este dedicată Marantz, Denon, Loewe, Polk, Wilson, Netatmo și Classe.

A doua zonă este dedicată echipamentelor brandului Focal powered by Naim, unde pasionații vor fi vrăjiți de performanțele unor sisteme uimitoare, cum ar fi boxele Focal Grande Utopia și amplificatoarele Naim Statement, cu prețuri cumulate de 500.000 euro.Cea de-a treia zonă este destinată exclusiv brandului danez Bang&Olufsen, Audio Forum inaugurând astfel cel mai nou showroom oficial B&O din țara noastră. Și pentru că vorbim despre vârfuri de gamă, Audio Forum vinde în showroom-ul Bang&Olufsen televizorul OLED 8K BeoVision Harmony 88 (223 cm diagonală) în valoare de 50.000 euro și setup-ul audio cu BeoLab 90 (100.000 euro) și BeoLab 50 (50.000 euro).

Consultanță și training individual

Audio Forum oferă instalare, consultanță dedicată și servicii de training clienților, astfel încât aceștia să descopere toate funcționalitățile echipamentelor. Obiectivul echipei de vânzări este de a oferi clienților informațiile necesare, fără ca aceștia să mai fie nevoiți să consulte manualul de utilizare al produselor.

Deschiderea magazinului Audio Forum în București este un pas natural pe care compania poloneză Horn Distribution îl face pe piața din România. Cu peste 30 de ani de experienta, Horn Distribution este unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piața europeană a echipamentelor HI-FI și unic distribuitor în România pentru branduri precum Marantz, Denon, Naim, Classe, Focal, Polk, Definitive Technology, Wilson si Netatmo. Gama de produse Audio Forum este disponibilă și online, accesând site-ul www.ro.audioforum.eu.

Tiberiu Argint este Country Manager al Horn Distribution Romania, cu o experiență de peste 17 ani in piața echipamentelor audio-video premium. De-a lungul celor 17 ani, Tiberiu a gestionat și a generat vânzări cumulate de peste 30 milioane de euro.

Articol susținut de Audio Forum​