Premierul Victor Ponta l-a primit, luni, la Palatul Victoria pe presedintele Consiliului Director al companiei E.ON Group, Johannes Teyssen, informeaza biroul de presa al Guvernului. In cadrul intalnirii, au fost prezentate obiectivele de dezvoltare a activitatilor E.ON in Romania in contextul in care compania este unul dintre principalii furnizori de energie electrica si gaze pe piata autohtona.

Au fost detaliate preocuparile E.ON pentru asigurarea unor servicii sigure si de calitate pentru consumatorii din tara noastra, ca o contributie la intarirea securitatii energetice a Romaniei in contextul regional si european actual, se arata in comunicat

Potrivit acestuia, primul Ministru a luat nota de interesul E.ON pentru consolidarea prezentei pe piata energiei din Romania si pentru diversificarea activitatilor sale. De asemenea, Premierul Victor Ponta a apreciat preocuparea conducerii companiei E.ON pentru a asigura si crea locuri de munca in domeniul energetic si a incurajat imbunatatirea serviciilor catre consumatorii finali in conditii care sa tina seama de mediul economic si social din Romania.

La intalnire au participat si ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu si directorul general al E.ON Romania, Frank Hajdinjak.