De la 1 iulie piața gazelor va fi liberalizată, însă mulți nu știu încă ce înseamnă acest lucru și cum să încheie un contract avantajos cu unul dintre cele câteva zeci de furnizori. Despre cum pot fi negociate contractele cu furnizorii de gaze va vorbi Dumitru Chisăliță, expert în domeniul gazelor și președinte al Asociației Energia Inteligentă, vineri, 5 iunie, în cadrul interviurilor HotNews.ro #deladistanță.

Dumitru Chisalita, Presedintele Asociatiei Energia InteligentaFoto: Asociatia Energia Inteligenta

Răspunsurile la întrebări vor fi prezentate într-un material video pe care îl vom publica sâmbătă dimineață.

Dintre cei 35 de furnizori care vând gaze în regim reglementat către consumatorii casnici, 9 dintre propun un preț mai mic decât prețul din prezent, 5 mențin prețul și 13 propun un preț mai mare, potrivit unui studiu realizat de Asociația Energia Inteligentă.

Pentru mai multe amănunte citiți și:

Dumitru Chisăliță va încerca să explice ce trebuie avut în vedere când încheiați un nou contract cu furnizorii de gaze. De aceea, cititorii HotNews.ro sunt invitați să trimită cât mai multe întrebări pe această temă.

  • Puteți adresa întrebări legate de tema întâlnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfârșitul articolului.
  • Vor fi acceptate doar comentariile și întrebările care respectă tema întâlnirii și care conțin un limbaj decent