Specialisti in domeniul fiscalitatii si mediului de afaceri participa, marti, la o conferinta unde vor fi dezbatute noile prevederi ale Codului Fiscal, potrivit Agerpres.

Potrivit organizatorilor, Conferinta 'Business-to-more-Business' contureaza cadrul de afaceri pentru anul 2016, in contextul noilor prevederi ale Codului Fiscal si ale transformarii intr-o economie digitala.

La eveniment participa Catalin Pauna - country economist Banca Mondiala, Lucian Anghel - directorul general al BCR Pensii, presedinte al Consiliul de Administratie BVB, Violeta Luca - marketing & operations director Microsoft Romania, Gabriel Biris - managing partner Biris Goran SPARL, Razvan Ionescu - director marketing Segment Business Telekom, si Dragos Damian - presedintele Producatorilor de Medicamente Generice din Romania.

Conferinta debuteaza cu o sesiune de 'Business Strategy' - oportunitati si provocari pentru companii in contextul economic si politic actual si transformarile impuse de hiper-conectivitate si digitalizare.

De asemenea, in cadrul acesteia va fi lansata publicatia Major Companies in Romania, editia 2015, un instrument de evaluare a evolutiei economiei romanesti pe baza celor mai recente date financiare disponibile.

Evolutia celor 23 de sectoare principale ale economiei si a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este insotita in Major Companies in Romania de evaluari privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentativi ai sectoarelor.