Premierul Ludovic Orban susține că informația potrivit căreia programul "Prima casă" nu va mai fi continuat în acest an este o "minciună gogonată". Premierul spune că Executivul va emite o hotărâre pentru stabilirea condițiilor pe anul în curs.

HotNews.roFoto: Hotnews

"PSD lansează în fiecare zi minciuni, noi şi noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populaţia României este dezinformată în mod vădit privitor la 'Prima casă', în care PSD aruncă pe piaţă minciuna gogonată că PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează 'Prima casă'", a declarat miercuri Ludovic Orban.

Acesta a spus că sunt prevăzuți bani pentru acest an. "Guvernul a avut prevăzută suma, este cred în plafon de 2 miliarde, urmează să emitem hotărârea de guvern cu stabilirea condiţiilor pe anul în curs şi, ca atare, dezmint categoric această minciună gogonată, această nouă minciună gogonată care arată cât de neruşinaţi şi de lipsiţi de respect faţă de cetăţenii României sunt cei de la PSD, care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări, noi minciuni pe piaţă, care sunt demontate prin deciziile şi acţiunea Guvernului de zi cu zi", a mai spus Orban.