Redactorii revistei Kamikaze au transmis luni o reactie la declaratiile directorului editorial al Academiei Catavencu, Doru Buscu, privind interceptarea mail-urilor redactorilor care au plecat, in martie, de la "Academia Catavencu" pentru a infiinta "Kamikaze".

Doru Buscu a declarat luni, pentru HotNews.ro, privind interceptarea mail-urilor redactorilor care au plecat de la Academia Catavencu: "Eu nu am interceptat nici un mail. A fost vorba despre un grup de redactori care planuiau sa plece de la Academia Catavencu. Multi regreta acum pentru ca sunt la pamant. Ei aveau o adresa de mail comuna pe care conversau. A ajuns pe mana unuia din ei si mi-a adus desfasuratorul conversatiei. Rezulta ca ei planuiau sa plece de mai mult timp. Eu nici nu stiu cine le-a luat. Ele au fost postate la panoul redactiei. La Catavencu totul se discuta".

Comunicatul revistei Kamikaze:

Stenogramele ne-au dat dreptate

Pentru B.D., care astazi a declarat ca redactorii Kamikaze regreta desprinderea de Vintu, pentru ca "acum sint la pamint", avem de facut urmatoarele precizari:

- Credem ca B.D. si-ar dori mult sa fie astazi sa cu noi "la pamant" decit cu numele terfelit prin media si prin dosare penale;

- Apreciem faptul ca B.D. si-a scos la suprafata discursul denigrator la adresa noastra, dupa ce in ultimele luni l-a plimbat prin birourile agentiilor de publicitate. Tinem sa-i aducem la cunostinta ca am avut un start peste asteptari si ca in prezent vinzarile ziarului sint in crestere. Spre deosebire de concurenta, care si-a injumatatit vinzarile reale in ultimele luni.

- Domnul B.D. e somat sa-si aminteasca cum el insusi a propus in luna decembrie 2009 tinerilor redactori de la Catavencu sa faca o noua revista, la care el sa detina 51% din actiuni. La intrebarea "Pe banii cui?", B.D. n-a indraznit sa raspunda. Unul din redactori l-a intrebat insa pe stapinul acestui sclav si a aflat chiar din gura lui raspunsul: "L-ati vazut vreodata pe Vintu sa vrea dintr-o afacere pe banii lui mai putin de 51%?" Aha, deci domnul B.D. voia sa plece de la stapin, dar tot pe banii stapinului sa ramina.

- Domnul B.D. e somat sa-si aminteasca reactia tinerilor redactori la aflarea vestii ca voia doar sa mimeze desprinderea de stapinul lui absolut. E somat sa-si aminteasca cum a fost rugat sa-l lase dracului pe SOV. E rugat sa-si aminteasca cum a fost rugat sa-si aminteasca cum era si el in tinerete, pe la inceputurile lu' Catavencu, cind nu era executant de comenzi, ci gindea si se exprima pesemne liber. E rugat sa-si aminteasca cum redactorii Kamikaze i-au vorbit deschis de intentia lor de a face o noua revista, LIBERA, actiune asadar nicidecum premeditata luni de zile, cum sugereaza B.D.

E rugat sa-si aminteasca cum redactorii Kamikaze i-au oferit sansa de a li se alatura si cum a refuzat. Stim, poate l-a lasat memoria.

Redactorii revistei Kamikaze