Pro TV lanseaza noua platforma video online Pro TV Plus la sfarsitul lunii. Catalin Alistari trece de la Evenimentul Zilei si Capital la Libertatea. Agentia digitala Kubis Interactive are un nou director de creatie, iar grupul format in jurul agentiei de PR V+O lanseaza o operatiune de productie.

  • ​Pro TV Plus, noua platforma video online a Pro TV, ce va functiona separat de Voyo, va fi lansata la sfarsitul acestei luni, potrivit directorului Voyo.ro, Costi Mocanu, citat de Paginademedia.ro. Pro TV Plus a fost anuntata de directorul general al companiei, Aleksandras Cesnavicius, in luna iunie a.c.. In timp ce Voyo va continua sa functioneze pe baza de abonamente, Pro TV Plus va functiona pe baza de publicitate, iar productiile Pro TV (stiri, seriale, alte emisiuni) difuzate initial pe post si pe Voyo.ro vor fi publicate pe Pro TV Plus cu sapte zile intarziere.
  • Catalin Alistari, actual publisher la Evenimentul Zilei si Capital, va fi noul redactor-sef al ziarului Libertatea, ce urmeaza sa se relanseze in toamna, scrie Paginademedia.ro. Tot la Libertatea vine si Mihaela Calinoiu, fost redactor-sef al revistei Story.
  • Agentia Kubis Interactive, specializata in marketing digital, are de luna aceasta un nou director de creatie, Eugen Suman, potrivit unui comunicat de presa. Suman lucreaza de peste opt ani in publicitate, lucrand pentru McCann Praga, Y&R Praga, JANDL Bratislava si ca freelancer la Londra, dar si la cateva agentii romanesti.
  • Grupul de comunicare V+O, format in jurul agentiei de PR cu acelasi nume, intra pe piata serviciilor de productie publicitara si audio-video cu o noua companie, Unlimited Production, potrivit unui comunicat de presa. Aceasta va fi condusa de Catalin Zecheru si va oferi servicii de creatie, design, productie pentru print publicitar, print de mari dimensiuni, papetarie personalizata, ambalaje, materiale pentru evenimente, productie audiovizuala.