Dragoş Pătraru a spus, luni seară, la finalul emisiunii sale, „Starea Naţiei”, difuzată de Televiziunea Română, că a fost înştiinţat în scris de „conducerea superioară” că emisiunea va fi scoasă din program dacă „va mai vorbi prostii” în cadrul acesteia, relatează news.ro.

Dragos PatraruFoto: Captura TVR1

”Am fost înştiinţaţi în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoşi de pe post. Aşa că să ştiţi ce s-a întâmplat cu noi dacă am dispărut”, a spus Dragoş Pătraru, la finalul emisiunii.

”Vor scriptul dinainte. Până acum nu l-au vrut, dar acum vor scriptul, să vadă ei ce zicem acolo la emisiune. Ceauşescu ar fi invidios”, a adăugat el.

În cadrul emisiunii, Pătraru a spus şi că nu ştie dacă „are voie” să spună ceva despre Gabriel Oprea, pentru că acesta are în continuare un reprezentant în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române.

El a făcut remarca în legătură cu o ştire despre un protocol încheiat între Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Public. „Nu ştiu o chestie, că am fost atenţionat de noua conducere… Nu ştiu dacă am voie să spun ceva la emisiune de domnul Gabi Oprea, că reprezentantul dânsului în Consiliul de Administraţie trecut de la TVR e şi acum în Consiliul de Administraţie. Şi atunci când a fost în Consiliul de Administraţie mi-a zis să nu vorbesc despre domnul Oprea. Nu ştiu dacă am voie acum, sper să nu am probleme”, a spus Dragoş Pătraru.

Până la momentul transmiterii acestei ştiri, conducerea TVR nu a răspuns la solicitarea News.ro de a oferi un punct de vedere.