L'Oreal România apelează, în premieră, la serviciile unei agenții de relații publice. Avon a ales GMP PR pentru a se ocupa de serviciile de relații publice. Agentia Centrade-Cheil are un nou director de creație.

  • MSL The Practice este, de luna aceasta, agenția de relații publice a L'Oreal România pentru comunicarea corporate. Un comunicat de presă precizează că este pentru prima dată în istoria de 20 de ani a companiei când aceasta apeleaza la o astfel de agenție. The Practice va oferi servicii de implementare a campaniilor de comunicare, media relations, comunicare internă, relații cu influențatorii, management de criză, consultanță și sprijin în acțiunile de CSR.
  • Agenția GMP PR a câștigat contul de relații publice al Avon, în urma unui pitch orgaizat de companie. GMP PR va oferi servicii de consumer PR, social media și BTL.
  • Agenția de publicitate Centrade-Cheil are un nou director de creație în persoana Ioanei Zamfir. Un comunicat al agenției pune accent pe rolul ei în dezvoltarea activității de creație, dar și "să obțină recunoașterea industriei la festivaluri de profil". Ea are opt ani de experiență în publicitate, din care ultimii șapte la McCann București.