EUROFONDURI
EUandME
Foto: Comisia Europeana

[P] Mai puțin de jumătate dintre români își cunosc drepturile de cetățeni europeni

de Smile Media
Luni, 16 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Programele Uniunii Europene sunt o resursă pentru tinerii români, care sunt acum informați cu privire la drepturile și beneficiile pe care le pot obține, printr-o inițiativă amplă a instituției. Campania #EUandME se adresează cu precădere tinerilor și se derulează în cele 28 de state membre, pe o perioadă de 18 luni.Fonduri Europene
Foto: Pixabay

Ajutoarele de stat pentru firmele private: 2 exemple de investiții. Descarcă Ghidul propus al solicitantului

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 11 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Ministerul Finanțelor a publicat un proiect de Ghid al solicitantului pentru firmele private care vor să facă investiții de minimum 3 milioane de euro în România, cu ajutoare de stat de 10%-50% din costurile eligibile, cu exemple.
Fermieri
Foto: Pixabay

Viorica Dăncilă i-a spus comisarului european pentru agricultură că se opune plafonării plăților directe pentru marii fermieri

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 10 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Premierul Viorica Dăncilă i-a spus, marți, la Bruxelles, comisarului european pentru agricultură, Phil Hogan, că România se opune propunerii Comisiei Europene de a plafona plățile directe în agricultură, măsură ce i-ar dezavantaja pe marii fermieri și ar favoriza micile ferme.
Bani
Foto: Dreamstime.com

Fonduri pentru firme 2018: Max. 450.000 RON de la stat pentru făbricuțe, în programul Microindustrializare. S-a publicat schema de minimis în Monitroul Oficial

de CZ HotNews.ro
Vineri, 6 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Mici afaceri private vor putea obține și în în acest an fonduri nerambursabile de la stat de maximum 450.000 de lei fiecare, pentru investiții în făbricuțe, potrivit schemei de minimis pentru programul Microindustrializare 2018, publicate vineri în Monitorul Oficial.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Câte firme și-au primit banii, la un an de la demararea programului

de CZ HotNews.ro
Vineri, 6 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Mai puțin de un sfert dintre cele 8.444 de firme câștigătoare în programul Start-Up Nation 2017 și-au primit fondurile nerambusrabile până acum, la un an de la înscrierea în linia de finanțare.
Premiile UE pentru frme eco
Foto: Comisia Europeana

Două firme din Ungaria, în finala unei competiții europene de inovație ecologică

de CZ HotNews.ro
Marţi, 3 Iul 2018 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană a anunțat marți lista scurtă a celor 22 de firme care se vor întrece în finala Premiilor Europene pentru Business pentru Mediu (European Business Awards for the Environment), printre acestea numărându-se și două afaceri de la vecinii noștri unguri.
Premii pentru femei de afaceri
Foto: Pixabay

Se fac înscrieri: Premii de 50.000 de dolari pentru startup-uri fondate de femei

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 29 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Startup-urile românești care au printre fondatori cel puțin o femeie pot să câștige premii de 50.000 de dolari, cash, la un concurs de idei de afaceri europene, la care au început înscrierile pe internet.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation 2018 va începe imediat ce va permite capacitatea administrativă a ministerului și a băncilor (ministru)

de CZ HotNews.ro
Vineri, 29 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Programul Start-Up Nation 2018, prin care statul ar urma să ofere câte 200.000 de lei, fonduri nerambursabile, unor mici firme private, va începe atunci când va permite capacitatea administrativă a Ministerului pentru Mediul de Afaceri și a băncilor partenere, a declarat, pentru Agerpres, ministrul Radu Oprea, care nu a avansat o dată certă pentru deschiderea sesiunii de cerere a finanțărilor.
Fermieri
Foto: Dreamstime

LISTA: Băncile care le dau fermierilor adeverințe în schemele de plată APIA

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 28 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
16 instituții financiare din România, printre care Banca Transilvania, Bancpost, BCR, vor elibera adeverințe pentru fermierii care beneficiază de schemele de plată implementate de Agenția de Plăți și Intrervenții pentru Agricultură în cadrul Campaniei 2018, a informat, joi, APIA, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.
Fermieri
Foto: Pixabay

Afaceri la sate: România are cel mai mare număr de ferme din UE, dar producția e foarte slabă

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 28 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
România are cel mai mare număr de ferme din Uniunea Europeană, însă marea majoritate  sunt mici și au producție foarte slabă, potrivit unor statistici publicate joi de Eurostat.
Fonduri
Foto: Pixabay

463 milioane Euro, nou fond de investiții european pentru finanțarea firmelor IT

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 27 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Firmele europene de software și internet cu ambiții internaționale vor putea obține finanțări printr-un nou fond de investiții de 463 de miloane de euro, a anunțat, miercuri, firma de investiții Highland Europe, de la Londra, care a strâns fondul.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: 35% dintre antreprenorii care au luat credite-punte nu au beneficiat de contragarantare

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 27 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Mai mult de jumătate dintre firmele care au accesat programul Start-Up Nation 2017 au optat pentru credite-punte, cu garanții de stat, pentru a își asigura plățile către furnizori, însă dintre acestea 35% nu au mai beneficiat și de contragarantare, relevă datele furnizat, miercuri, de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii din România (FNGCIMMR).
Fonduri
Foto: MorgueFile.com

Proiect: Fonduri de la stat pentru firme care investesc minimum 3 milioane Euro în România. Descarcă modelul de plan de investiții

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 26 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Firmele private care fac o investiție de cel puțin 3 milioane de euro în România vor putea primi ajutoare de stat între 10% și 50% din investiție, printr-o schemă care va fi relansată în 2018, a informat marți Ministerul Finanțelor Publice. Pe anul 2018, schema ar putea beneficia de un buget total de 1,8 miliarde de lei (aproximativ 390 de milioane de euro). Viitorul model de plan de investiții poate fi vizualizat în prezentarea de la finalul articolului.
Fonduri UE
Foto: Pixabay

​DOCUMENT România riscă să piardă 100 de milioane de euro, în urma unor nereguli la fondurile UE pentru agricultură, taxate de Comisia Europeană

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 20 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
România riscă să piardă peste 100 de milioane de euro din cauza unor nereguli în cheltuirea fondurilor europene pentru agricultură și dezvoltarea satelor, potrivit unei recente decizii a Comisiei Europene, de excludere de la finanțare.
Programator
Foto: Dreamstime

Se caută 9 IT-iști pentru o agenție care gestionează miliarde de euro. Ce trebuie să știe

de CZ HotNews.ro
Luni, 18 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), care gestionează fonduri europene FEGA de 11,2 miliarde de euro în perioada 2015-2020, caută să angajeze 9 specialiști în tehnologia informației (IT), care să aibă noțiuni de utilizare Linux, de programare și de realizare de baze de date.
wi-fi
Foto: Pixabay

Eroare de soft la CE: S-a anulat înscrierea primăriilor pentru finanțarea accesului gratuit la internet în piețe

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 14 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană a anulat apelul de înscriere a primăriilor din întreaga Uniune Europeană, inclusiv din România, la linia de fonduri europene prin care urmează să se finanțeze instalarea în locurile publice a unor sisteme Wi-Fi care să ofere acces gratuit la internet cetățenilor. Motivul: o eroare de soft la înscriere a permis unor primării să aplice înainte de deschiderea oficială a call-ului.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Fondul de Garantare anunță că a terminat de procesat toate dosarele pe 2017

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 11 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a terminat de procesat toate dosarele de garanții pe care le-a primit în cadrul programului Start-Up Nation 2017, acestea depășind 5.000, a anunțat luni un oficial al instituției financiare de stat. La rândul său, Fondul Român de Contragarantare (FRC) a raportat peste 3.400 de solicitări de contragaranții.
fonduri europene
Foto: Pixabay

Fonduri europene pentru micile afaceri de pe Piața Unică

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 7 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
Afacerile mici și mijlocii (IMM) din Uniunea Europeană, inclusiv din România, vor putea beneficia de sprijin de la Uniunea Europeană, prin viitorul program privind Piața Unică a UE, care va avea un buget de 4 miliarde de euro în cadrul multianual 2021-2027, potrivit unei propuneri anunțate joi de Comisia Europeană.
Liviu Dragnea
Foto: Facebook

Dosarul Tel-Drum: OLAF dă România drept exemplu de conflict de interese cu politicieni, la fondurile europene

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 6 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
România este pe primul loc în UE la numărul cazurilor în care Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) a încheiat investigații în anul 2017, țara fiind dată ca exemplu în bilanțul OLAF, la capitolul ”Corupție, conflict de interese și manipularea procedurilor de achiziții publice”. Deși nu-l menționează exact, aici OLAF face referire la cazul Tel-Drum, în care Direcția Națională Anticorupție a declanșat urmărirea penală față de liderul PSD, Liviu Dragnea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Nou termen: Când începe Start-Up Nation 2018, prin care statul ar da câte 200.000 RON pentru mici afaceri

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 6 Iun 2018 Economie | EuROfonduri
O funcționară a Ministerului pentru Mediul de Afaceri a avansat miercuri o nouă perioadă orientativă în care statul ar urma să lanseze ediția 2018 a programului Start-Up Nation, prin care guvernanții spun că vor acorda fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare unui număr de 10.000 de antreprenori cu noi afaceri.

ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version