EUROFONDURI
Rovana Plumb
Foto: Facebook

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a invitat pe moldoveni să se înscrie la un apel de proiecte la care nu pot participa

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 22 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a invitat, marți, pe cei din zona Moldovei să se înscrie la un apel de proiecte la care de fapt ei nu pot depune proiecte.Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

Fonduri europene pentru firme IT:  Max. 100.000 Euro pentru mici afaceri în big data. Descarcă Ghidul de înscriere

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 18 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Firme mici și mijlocii (IMM) și startupuri IT din România se pot înscrie într-un incubator de afaceri european unde  vor putea obține fonduri nerambursabile de maximum 100.000 de euro fiecare.
Fermieri
Foto: Pixabay

București: 701 cereri de subvenții pe terenuri agricole

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Fermierii din România au depus 866.749 de cereri pentru plățile directe la hectar, din fonduri europene, în Campania de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2018, finalizată la 15 mai, a informat, miercuri, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).
Bani
Foto: Photoxpress.com

Valentina Dimulescu (SAR): Primăriile au fost instituțiile publice cel mai des implicate în fraudarea fondurilor europene

de Florin Barbuta HotNews.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Instituțiile publice cel mai des implicate în fraudarea fondurilor europene au fost primăriile, respectiv 92 de cazuri din 555 de condamnări, în perioada 2010 – 2017, susține Valentina Dimulescu, analist al Societății Academice din România (SAR), precizând că informațiile sunt preliminar.
Rovana Plumb
Foto: Agerpres

Plumb: Absorbţia banilor UE se face cu ajutorul antreprenorilor care trebuie să implementeze proiectele

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a spus, marţi, la o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi cu reprezentanţi ai celor mai importante firme de construcţii, că România are fonduri europene consistente pentru infrastructura de transport (6,6 miliarde euro), dar absorbţia banilor europeni se face cu ajutorul antreprenorilor care trebuie să implementeze proiectele şi există două probleme majore - întârzieri între 12 şi 84 de luni în execuţia lucrărilor şi nepredarea lucrărilor executate pentru că antreprenorii nu au făcut cereri de plată, în timp ce antreprenorii s-au plând de obţinerea greoaie a autorizaţiilor de construire, de întârzierea exproprierilor şi birocraţia excesivă şi de lipsa acută a forţei de muncă, potrivit news.ro.
Fonduri pentru firme
Foto: Pixabay

Fonduri pentru mici firme românești: 2 milioane euro, premii totale în acceleratorul de afaceri european RobotUnion 2018

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 14 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Firmele mici și mijlocii din România care activează în domenii de tehnologie înaltă se pot înscrie în selecția pentru acceleratorul de afaceri RobotUnion, în care sunt puse la bătaie fonduri totale de 2 milioane de euro în cash și servicii pentru afaceri, destinate companiilor înregistrate în Uniunea Europeană. IMM-urile au un termen strict de înscriere online în acceleratorul european.
Fonduri
Foto: Pixabay

Guvernul recunoaște că i-au lipsit proiectele mature de infrastructură pentru a atrage fonduri UE

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 14 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Guvernul recunoaște că lipsa proiectelor mature de infrastructură au împiedicat absorbșia de fonduri europene în România, în noua perioadă de programare 2014-2020, potrivit programului de convergență adoptat de executiv și transmis Comisiei Europene.
Angela Cristea, sefa Reprezentanei Comisiei Europene în România
Foto: Hotnews

AUDIO Șefa Reprezentanței Comisiei Europene, despre mutarea ambasadei din Israel: Poziția oficială a României este poziția anunțată de președintele României, pentru că el reprezintă România în forurile europene pe probleme de politică externă / Statul de drept nu este negociabil

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 14 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană consideră că în chestiunea eventualei mutări a ambasadei României în Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, poziția oficială a Bucureștiului este cea exprimată de președintele Klaus Iohannis, pentru că acesta reprezintă România în forurle europene, pe problemă de politică externă, a declarat, într-un interviu acordat HotNews.ro, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea. Ea a mai subliniat că în Uniunea Europeană statul de drept, inclusiv independența justiției, nu este un subiect negociabil cu nicun stat membru, inclusiv cu România.
Afaceri in apicultura
Foto: Pixabay

Fonduri europene 2018: Termen nou și condiții pentru apicultori, în Programul Național Apicol

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 10 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Crescătorii de albine trebuie să depună mai repede cererile pentru fondurile europene și de la stat din Programul Național Apicol, în anul 2018, iar condițiile se schimbă, a anunțat, joi, Ministerul Agriculturii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.
Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

Fonduri nerambursabile 2018: Aproape 100 milioane Euro pentru mici afaceri cu făbricuțe de bere, țuică, pâine, înghețată

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 9 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Antreprenorii români care au făbricuțe de bere, țuică, pâine, înghețată și alte produse alimentare vor putea obține fonduri nerambursabile cu valori maxime variind între 200.000 Euro și 2,5 milioane Euro pentru investiții, printr-o schemă de ajutor de stat cu un buget total de 98,3 milioane Euro în anul 2018, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Agriculturii.
Fonduri Europene
Foto: The Guardian

Oficial: România riscă să piardă 561 de milioane de euro dintr-un singur program operațional, prin dezangajare

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 9 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
România riscă să piardă prin dezangajare fonduri europene de 561,73 milioane euro din Programul Operațional Regional, gestionat de autoritatea de management din subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale. Informația este dată de acest minister, care vrea să evite o perte din pierderi prin mutarea altui program operațional, care a mers mai bine.
SRI
Foto: Facebook/ SRI - Serviciul Roman de Informatii

SRI și CERT-RO vor cheltui câte 30 milioane de euro pentru proiecte europene de securitate cibernetică

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 8 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Serviciul Român de Informații (SRI) și Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) vor cheltui câte 30 de milioane de euro din fonduri europene și de la bugetul de stat, în două proiecte de securitate cibernetică.
Rovana Plumb
Foto: Facebook

Ministrul Plumb îl ceartă pe Iohannis pentru cifrele prezentate de ministrul Teodorovici. Rată de absorbție sub media UE

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 8 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a negat, luni, că s-ar fi înregistrat absorbție de fonduri europene sub nivelul programat de Guvern în primele 3 luni ale anului 2018, așa cum se arată în prezentarea execuției bugetare realizată de Ministerul Finanțelor, condus de Eugen Teodorovici. În schimb, Rovana Plumb l-a criticat Klaus Iohannis, după ce președintele a prezentat execuția bugetară așa cum apărea pe site-ul Finanțelor.
Fonduri europene
Foto: Pixabay

Fonduri europene 2018: Câte 200.000 Euro-7 milioane Euro pentru incubatoare de afaceri - s-au prelungit înscrierile. Ghidul solicitantului și planul de afaceri

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Statul a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru fondurile europene cuprinse între 200.000 de euro și 7 milioane de euro fiecare, pentru finanțarea incubatoarelor de afaceri, în care se pot dezvolta start-upuri și alte mici business-uri în România. Descarcă din text Ghidul solicitantului și planul de afaceri pentru incubatoare.
Fermieri
Foto: Pixabay

Termen APIA 2018: Se depun cererile de plată pentru banii europeni

de CZ HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Economie | EuROfonduri
Fermierii din toată România mai au puțin timp la dispoziție pentru depunerea cererilor unice pentru a primi plățile directe la hectar, susținute de Uniunea Europeană și de statul român, iar acum APIA le reamintește să respecte programarea conform invitațiilor primite.
Fonduri nerambursabile
Foto: Dreamstime

Fonduri europene 2018: Câte 200.000 Euro-7,5 milioane Euro pentru startupuri și alte firme, în clustere de inovare. Descarcă propunerea de ghid

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 27 Apr 2018 Economie | EuROfonduri
Start-up-urile românești și alte firme cu activități de inovare vor putea obține fonduri europene pe proiecte derulate în cadrul unor clustere de cercetare-dezvoltare, de 200.000 de euro - 7,5 milioane de euro, printr-o linie de finanțare aflată în pregătire.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Ministerul îi roagă pe beneficiarii din 2017 să se grăbească la deconturi

de CZ HotNews.ro
Joi, 26 Apr 2018 Economie | EuROfonduri
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Direcția sa pentru IMM-uri, îi roagă pe antreprenorii care implementează investițiile în programul Start-Up Nation 2017 să se grăbească să depună la agențiile pentru IMM-uri ultimele cereri de decont, pentru cheltuielile efectuate, pentru a nu se suprapune cu lansarea ediției 2018 a schemei de finanțare.
Eugen Teodorovici si Dan-Octav Paxino
Foto: Hotnews

VIDEO Rata de absorbție a fondurilor UE, de către România, este de 16,1%, în 4 ani și 4 luni. Un secretar de stat critică modul în care țara a semnat acordul de parteneriat, în mandatul lui Eugen Teodorovici

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 26 Apr 2018 Economie | EuROfonduri
România a absorbit 16,1% din fondurile europene pentru perioada de programare 2014-2020, în 4 ani și 4 luni, a declarat, joi, un secretar de stat din Ministerul Fondurilor Europene, care a criticat modul în care România a semnat, în mandatul lui Eugen Teodorovici (PSD) la Ministerul Fondurilor Europene, Acordul de parteneriat cu Comisia Europeană pentru banii alocați în actualul ciclu financiar.
Inteligenta artificiala
Foto: pixabay.com

Fonduri europene pentru startupuri care dezvoltă inteligență artificială (AI)

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 25 Apr 2018 Economie | EuROfonduri
Startupuri și alte firme din Uniunea Europeană vor putea accesa fonduri europene pentru dezvoltarea de tehnologii în inteligență artificială, big data și roboți, printr-o suplimetare de buget la programul Orizont 2020, al Comisiei Europene.
aippimm.ro
Foto: StartupCafe.ro

STS: Site-ul prin care se cereau fonduri nerambursabile de la stat, aippimm.ro, e oprit de 3 săptămâni la cererea ministerului

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 24 Apr 2018 Economie | EuROfonduri
Site-ul aippimm.ro, prin care, până anul trecut, antreprenorii cu firme mici și mijlocii (IMM) cereau fonduri nerambursabile de la bugetul de stat când se lansau sesiuni de înscriere, este oprit de mai bine de 3 săptămâni, la cererea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version