EUROFONDURI
Dolari
Foto: Depositphotos

Noi fonduri de investiții de 2 miliarde dolari pentru firme IT

de CZ HotNews.ro
Joi, 9 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Startup-urile și firmele IT mai mari vor putea obține finanțări de capital de risc prin două noi fonduri în valoare totală de 2 miliarde de dolari, lansate joi de compania de investiții Index Ventures, cu sedii la San Francisco, Londra și Geneva.fonduri
Foto: pixabay.com

Noi finanțări pentru firmele europene: UE injectează 300 milioane Euro în fonduri de investiții, prin instrumentul ESCALAR

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 8 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Startup-urile și alte firme mici și mijlocii din Uniunea Europeană vor putea accesa noi finanțări de la fonduri de capital de risc și de investiții, în care Comisia Eurpeană va injecta 300 de milioane de euro, printr-un nou instrument lansat miercuri, denumit ESCALAR.
Ambulante in epidemia de coronavirus
Foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Coronavirus: UE acordă sprijin financiar de peste 15,6 miliarde de euro pentru țările partenere

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 8 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană a prezentat marți un plan în vederea sprijinirii eforturilor țărilor partenere de combatere a pandemiei de coronavirus. Astfel, UE va acorda țărilor partenere sprijin financiar în valoare de peste 15,6 miliarde EUR, care va proveni din resursele pentru acțiune externă existente. vezi în articol pe ce se pune accentul
dolari
Foto: pixabay.com

Noi finanțări de câte 250.000 dolari pentru startup-uri europene

de CZ HotNews.ro
Marţi, 7 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Startup-urile europene aflate în stadiu incipient de dezvoltare pot obține finanțări de câte 250.000 de dolari, printr-un nou fond de capital de risc, denumit Cultivate, lansat marți de firma de investiții Blossom Capital, cu participarea unor antreprenori de la „unicorni” din Europa, ca Spotify și Klarna.
Ionel Burtea
Foto: Hotnews

Afaceri limpezi în vremuri tulburi: Antreprenorul Ionel Burtea (Abund Berry) așteaptă întrebările tale aici. Întâlnire online ​#deladistanta, miercuri, ora 17.00

de CZ HotNews.ro
Marţi, 7 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Antreprenor la 24 de ani, în România de azi. Cum îți petreci izolarea? Ce decizii de criză iei acum și aici? Cum atragi fonduri europene, când toată țara s-a oprit? Ce faci cu o afacere agro-alimentară, în procesare, HoReCa, în plină stare de urgență? Încotro? Miercuri, de la ora 17.00, întâlnire #deladistanta cu Ionel Burtea, fondator Abund Berry, live-video pe StartupCafe.ro, HotNews.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube StartupCafe.
Sedinta de Guvern
Foto: Hotnews

Echipamentele medicale vor putea fi cumpărate cu fonduri europene/ Tot cu bani europeni vor putea fi plătiți asistenți sociali

de CP HotNews.ro
Luni, 6 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Guvernul va aproba luni un proiect de ordonanță de urgență care permite utilizarea fondurilor europene pentru achiziția echipamentelor medicale, pentru decontarea salariilor asistenților sociali implicați în sprijinirea persoanelor în vârstă și pentru plata unui stimulent de risc medical. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a declarat la începutul ședinței de guvern că orice entitate care achiziționează echipamente medicale poate să solicite fonduri europene.
Euro
Foto: Politia de Frontiera

Noi credite de 8 miliarde euro în total vor fi disponibile pentru 100.000 de mici afaceri din UE

de CZ HotNews.ro
Luni, 6 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Firmele mici și mijlocii (IMM) din Uniunea Europeană, inclusiv din România, vor avea șansa să obțină de la bănci noi credite, în valoare totală de circa 8 miliarde de euro, conform estimărilor Comisiei Europene.
Fermieri
Foto: Pixabay

APIA anunță când se reia depunerea online a cererilor de plată, pentru fermieri

de CZ HotNews.ro
Vineri, 3 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Fermierii vor putea să depună online cererile unice de plată la hectar aferente Campaniei 2020, APIA anunțând vineri data reluării procedurii pe internet. Procedura se va face prin utilizarea aplicației IPA online, mijloacelor electronice de comunicații și sistemului IACS.
Cos cu fructe
Foto: Pixabay

UE alocă României 18,5 milioane de euro pentru fructe, legume și lapte în școli

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 1 Apr 2020 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană a publicat astăzi, 31 martie, bugetul alocat schemei UE pentru școli, în anul școlar 2020/2021, și anume: 145 milioane de euro pentru distribuția de fructe și legume și 105 milioane de euro pentru distribuția de lapte către elevi.
Start-Up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Acte normative care permit firmelor să suspende implementarea proiectelor, ca urmare a situației coronavirus COVID-19

de CZ HotNews.ro
Marţi, 31 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
În Monitorul Oficial s-au publicat 2 reglementări care permit firmelor beneficiare ale programului Start-Up Nation să suspende implementarea proiectelor și a obligațiilor aferente, pe perioada stării de urgență ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19. Programul de finanțare prevede fonduri nerambursabile de până la 200.000 lei fiecare, pentru un număr de aproape 10.000 de firme.
Start-Up Nation
Foto: MMACA

Start-Up Nation. Ministrul Economiei: Am semnat ordinul care va permite startup-urilor să suspende implementarea proiectelor cu ajutorul certificatelor CSU

de CZ HotNews.ro
Vineri, 27 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Firmele care s-au calificat la finanțările de maximum 200.000 de lei fiecare prin programul Start-Up Nation 2018-2019 vor putea să suspende implementarea planurilor de afaceri folosind noile certificate pentru situație de urgență (CSU), pe care le va emite Ministerul Economiei, a declarat, vineri, pentru StartupCafe.ro, ministrul Virgil Popescu.
Techcelerator
Foto: Hotnews

LISTA 2020: Scaunul care îți monitorizează postura la birou și alte soluții create de startup-uri românești

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 26 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
O pernă de scaun de birou ce monitorizează postura utilizatorului și oferă indicații pentru a adopta o poziție corectă se numără printre soluțiile propuse de startup-uri românești care concurează pentru finanțări totale de până la 1 milion de euro, în programul Techcelerator, ediția a patra.
Agricultura
Foto: Wikimedia Commons

Fermierii pot cere suspendarea obligațiilor din proiectele pe fonduri europene PNDR

de CZ HotNews.ro
Vineri, 20 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Fermierii și alți beneficiari de fonduri europene PNDR pot cere să li se suspende anumite obligații pe care le au în proiecte, ca urmare a situației coronavirus COVID-19 în România, a informat, vineri, Ministerul Agriculturii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.
Fonduri europene
Foto: Dreamstime

300 milioane Euro, fonduri UE totale pentru lucrătorii care vor intra în șomaj tehnic. Ministri: Vrem să mergem mai departe și cu fondurile pentru startup-uri

de CZ HotNews.ro
Marţi, 17 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Statul va utiliza fonduri europene totale de 300 de milioane de euro pentru finanțarea măsurilor de sprijin pentru lucrătorii care vor fi trimiși în șomaj tehnic de diverse companii ca urmare a scăderii activității economice din România, în contextul pandemiei de coronavirus COVID-19. Informația vine de la ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, care a mai spus că va merge mai departe și cu liniile de finanțare pentru startup-uri create de studenți și români care se repatriază din diaspora. Și ministrul Dezvoltrii Regionale, Ion Ștefan, a afirmat că va merge mai departe cu lansarea liniei de finanțare POR 2.2-IMM prin care se acordă fonduri nerambursabile de maximum 1 milion de euro unor firme.
fonduri ue
Foto: Pixabay

Comisia Europeană a aprobat proiecte de peste 500 milioane euro în România

de CZ HotNews.ro
Marţi, 17 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană a aprobat, marți, proiecte în valoare de 1,4 miliarde de euro în 7 state UE, din care peste 500 de milioane de euro numai pentru România.
Fonduri
Foto: Depositphotos

Se fac înscrieri online: Fonduri europene de 164 milioane Euro, puse la bătaie acum, pentru startup-uri și IMM-uri cu tehnologii utile în lupta împotriva coronavirus COVID-19

de CZ HotNews.ro
Vineri, 13 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Startup-urile și firmele mici și mijlocii (IMM), inclusiv din România, sunt invitate să aplice urgent pentru fonduri europene, într-o nouă sesiune, cu un buget total de 164 de milioane de euro, prin Acceleratorul EIC, pentru a dezvolta tehnologii și inovații care ar putea ajuta la lupta împotriva coronaviruslului COVID-19.
Fonduri europene
Foto: Pixabay

Beneficiari de fonduri Start-Up Nation și Start-Up Plus cer statului păsuiri, pe fondul restricțiilor anti-coronavirus COVID-19. Primele măsuri oficiale la fondurile europene și naționale

de CZ HotNews.ro
Joi, 12 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Beneficiarii de fonduri nerambursabile naționale și europene își vor reorganiza activitățile din contractele de finanțare, pentru limitarea răspândirii efectelor coronavirusului COVID-19, a decis, joi seara, Comitetul pentru situații de urgență. Măsurile vin în contextul în care o serie de firme care beneficiază de fonduri nerambursabile - europene sau de la bugetul de stat - resimt scăderea activității pe fondul restricțiilor decise de stat pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19.
Fond firme IT educatie
Foto: DepositPhotos.com

40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educație, printr-un nou fond de investiții

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 11 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Startup-urile europene de tehnologie în domeniul educației (edtech) vor putea obține finanțări dintr-un nou fond de investiții în valoare de 40 de milioane de euro, lansat recent.
Fonduri-Depositphoto
Foto: Depositphotos

Înscrieri online: 1 milion Euro, premiu la o competiție europeană pentru firme startup și scale-up

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 11 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Firmele românești de tehnologie, aflate în fază de startup sau scale-up, se pot înscrie online la o competiție europeană care pune la bătaie un premiu de 1 milion de euro, sub formă de investiție, au informat, miercuri, organizatorii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.
Uniunea Europeana
Foto: AGERPRES

​DOCUMENT Ce are de gând UE cu firmele mici și mijlocii: Startup Nations în Strategia pentru IMM

de CZ HotNews.ro
Marţi, 10 Mar 2020 Economie | EuROfonduri
Și Uniunea Europeană va avea un „Startup Nations”, dar nu are mare legătură cu programul de finanțare Start-Up Nation făcut separat de România. Comisia Europeană și-a prezentat marți strategia specifică pentru firmele mici și mijlocii din toată Uniunea, inclusiv România, pentru dubla tranziție a acestora: trecerea către neutralitatea climatică și către poziția de lider în domeniul digital.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by