EUROFONDURI
Fonduri pentru firme
Foto: Dreamstime

Start-up Nation: Antreprenorii care au semnat contracte de finantare trebuie sa contacteze agentiile de care apartin

de CZ HotNews.ro
Antreprenorii care au semnat contracte de finantare in programul Start-up Nation trebuie sa contacteze ei agentiile teritoriale pentru IMM de care apartin pentru a fi programati la semnarea unor acte aditionale care sa le permita accesul la finantare, a anuntat, joi, Ministerul pentru Mediul de Afaceri.Ilan Laufer
Foto: StartupCafe.ro

Rezultate Start-up Nation. Laufer: Una dintre agentii nu a finalizat evaluarea. Trebuie sa cheltuim banii, pentru a putea cere altii la rectificarea bugetara

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Ministerul pentru Mediul de Afaceri nu a incheia evaluarea planurilor de afaceri din Programul Start-up Nation 2017, pana joi dimineata, in conditiile in care termenul initial pentru aceasta faza, 29 septembrie, a fost prelungit.

Bilant 100 de zile de guvernare: Obiectiv in absorbtia fondurilor europene, atragerea a 5,2 miliarde de euro

de Ionut Baias HotNews.ro
Obiectivul Executivul in ceea ce priveste absorbtia de fonduri europene ramane atragerea a 5,2 miliarde de euro, pana la sfarsitul anului, din care 3,3 miliarde euro aferente Politicii Agricole si 1,9 miliarde aferente Politicii de Coeziune, se arata intr-un document obtinut de AGERPRES.
Fonduri europene
Foto: Pixabay

Bilant la fondurile europene, dupa 3 ani si 9 luni

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 18 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Statul a semnat, pana in prezent, contracte de finantare de 5,8 miliarde de euro cu beneficiarii de fonduri europene, in programele prin care Romania atrage banii de la Uniunea Europeana, in noua perioada de programare 2014-2020, a informat, miercuri, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, intr-un comunicat remis HotNews.ro.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-up Nation 2017: Laufer anunta ridicarea tuturor clauzelor suspensive din contractele de finantare

de CZ HotNews.ro
Luni, 16 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anuntat, luni, la Ploiesti, ca a emis un ordin pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive din contractele de finantare ale beneficiarilor din programul Start Up Nation, prin care statul ofera fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare unor inreprinderi mici si mijlocii noi.
Fermieri
Foto: Pixabay

Fonduri UE: Au inceput platile directe catre fermieri

de CZ HotNews.ro
Luni, 16 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a demarat, luni, la miezul noptii plata avansului pe suprafata aferent anului 2017, a anuntat ministrul Agriculturii.

Rezultate programul Comert 2017: LISTA firmelor care vor obtine max. 55.000 Euro de la stat

de CZ HotNews.ro
Vineri, 13 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Un numar de 200 de firme mici si mijlocii romanesti vor obtine finantari nerambursabile de maximum 250.000 de lei (aprox. 55.000 euro) de la stat, pentru investitii, in programul Comert 2017, potrivit listei intermediare cu solicitantii admisi la finantare, publicate vineri de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.
Hand Made
Foto: Pixabay

Mici afaceri hand made vor putea merge la un targ finantat de stat cu 890.000 RON

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Joi, 12 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Antreprenori cu mici afaceri hand made vor putea beneficia de ajutor nerabursabil de la stat pentru transport si cazare pentru a participa in anul 2017 la un targ de artizanat si mestesugarie cu un buget total de 890.000 de lei, potrivit unei hotarari de guvern publicate joi in Monitorul Oficial.
Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

LISTA organizatiilor care vor imparti fondurile UE de max. 40.000 Euro pentru romanii care vor sa intre in afaceri. 477 milioane euro, buget total in Romania Start-up Plus

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Miercuri, 11 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
O serie intreaga de organizatii non-guvernamentale si institutii de stat vor imparti granturi europene de maximum 40.000 de euro unor romani care vor sa deschida mici afaceri, Ministerul Dezvoltarii Regionale publicand o lista intermediara cu 169 de proiecte selectate in acest sens. Statul a suplimentat masiv bugetul liniei de finantare Romania Start-up Plus, de la 105 milioane de euro, la 477 de milioane de euro, astfel incat ar urma sa fie infiintate peste 5.000 de firme mici si mijlocii (IMM) cu banii europeni, potrivit anuntului de miercuri al ministerului.
Fonduri nerambursabile 2017
Foto: Dreamstime

325 milioane euro, noi fonduri europene POR pentru afaceri mici și mijlocii

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 10 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Firmele mici si mijlocii din Romania vor putea beneficia de o suplimetare de fonduri europene de 325 de milioane de euro prin Programul Operational Regional (POR), conform unei decizii luate, marti, a anuntat Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro.
Fonduri impadurire
Foto: Dreamstime

Fonduri UE: Se prelungeste termenul la cererea celor 7 milioane de euro pentru impaduriri

de CZ HotNews.ro
Marţi, 10 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Fermierii-persoane fizice, firme si alti proprietari de terenuri mai au timp sa depuna cereri pentru obtine fonduri nerambursabile de maximum 7 milioane de euro, pentru lucrari multianuale de impadurire a pamanturilor, a anuntat marti Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), care a prelungit termenul de depunere.

Rezultate Start-up Nation: Cand incepe ridicarea clauzei suspensive

de CZ HotNews.ro
Luni, 9 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
In jur de 8.000 de planuri de afaceri au fost verificate in cadrul programului Start-up Nation 2017, pana acum, iar peste o saptamana sau doua beneficiari din mediul urban, in afara de Bucuresti-Ilfov, vor putea fi chemati la agentiile teritoriale sa li se ridice clauza suspensiva pentru a putea trece la implementarea proiectelor, potrivit declaratiilor facute, luni, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.
In tunelul metroului din Drumul Taberei
Foto: Hotnews

Metroul din Drumul Taberei: UE a aprobat un sfert de miliard de euro. Termenul prevazut pentru finalizare

de CZ HotNews.ro
Marţi, 3 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeana a aprobat finantarea necesara extinderii retelei de metrou din Bucuresti, 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune urmand sa fie investiti in extinderea liniei 5, care traverseaza cartierul Drumul Taberei, a anuntat marti executivul comunitar intr-un comunicat remis HotNews.ro.
Ilan Laufer
Foto: StartupCafe.ro

Startup Nation: Laufer cheama si firme germane sa ia bani de la statul roman

de CZ HotNews.ro
Marţi, 3 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a invitat si startupuri din Germania sa se inscrie, anul, viitor, in programul Romania Start-up Nation, pentru a primi de la statul roman fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei (44.000 euro), pentru a face investitii in Romania.
Fonduri firme 2017
Foto: Pixabay

Cei 55.000 euro din programul Comert: Firmele respinse pot contesta, in termenul stabilit

de CZ HotNews.ro
Luni, 2 Oct 2017 Economie | EuROfonduri
Firmele care au cerut finantari nerambursabile de la stat, de pana la 250.000 de lei (circa 55.000 euro) in programul Comert si Servicii, si sunt respinse pot face contestatii in termen de 10 zile lucratoare din momentul transmiterii scrisorii de respingere de catre Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a informat institutia, luni, intr-un comunicat.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

Start-up Nation: Continua evaluarea proiectelor si semnarea contractelor, pe fondul lipsei de personal

de CZ HotNews.ro
Vineri, 29 Sept 2017 Economie | EuROfonduri
Vineri, 29 septembrie 2017 era termenul pana la care statul trebuia sa semneze cu firmele beneficiare acordurile de finantare pentru ajutoarele nerambursabile de maximum 200.000 de lei in programul Start-up Nation, insa acest termen a fost prelungit pana pe 15 octombrie, pentru ca nu s-a finalizat evaluarea planurilor de afaceri, pe fondul personalului insuficient din agentiile teritoriale pentru IMM-uri, din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Geo-ingradire si reglementari UE asupra dronelor. Se dau fonduri UE pe proiecte in domeniu

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Vineri, 29 Sept 2017 Economie | EuROfonduri
Dronele ar putea fi impiedicate sa patrunda in zone sensibile, cu ajutorul sistemului de geo-fancing, garduri geografice virtuale, potrivit unor propuneri de reglementari ale Comisiei Europene, a informat, vineri, executivul UE, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro. In paralel UE a lansat vineri un apel de proiecte de 500.000 euro, dintr-un buget total de 9 milioane de euro, pentru firme si institutii publice care vor sa contribuie la pregatirea sistemului de geo-fancing.
Fermieri
Foto: Pixabay

Cat mai primesc fermierii la platile directe 2017

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 27 Sept 2017 Economie | EuROfonduri
Guvernul a aprobat miercuri plati pentru ajutoare europene in agricultura in valoare de circa 1,8 miliarde euro, potrivit unui comunicat remis StartupCafe.ro. Este vorba de platile directe in sectorul vegetal care se acorda pentru anul de cerere 2017, plafoanele alocate ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul zootehnic si schema de sprijin cuplat pentru speciile ovine/caprine care se acorda pentru anul de cerere 2017.
Start-up Nation
Foto: Hotnews

VIDEO Initiatorul Start-up Nation: Finantele sa aloce toti banii! Multe firme respinse din cauza conditiilor invechite

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Luni, 25 Sept 2017 Economie | EuROfonduri
Initiatorul programului Start-up Nation, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Florin Jianu, cere Ministerului Finantelor ca la o a doua rectificare bugetara pe anul 2017 sa aloce intreaga suma de 950 de milioane de lei pentru derulare programului de sprijin pentru micile afaceri. De asemenea, el a reprosat guvernantilor ca unele firme au fost respinse din cauza mentinerii unor conditii de cheltuieli foarte rigide si invechite, care nu au tinut pasul cu evolutia tehnologiei si a afacerilor.
Fonduri nerambursabile 2017
Foto: Dreamstime

Rezultate Start-up Nation: Rata de respingere la zi

de CZ HotNews.ro
Vineri, 22 Sept 2017 Economie | EuROfonduri
Rata de respingere a solicitantilor in cadrul programului Start-up Nation 2017 a ajuns la 12,84%, conform celor mai recente date oficiale, centralizate pana vineri, 22 septembrie 2017, de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.ESRI

Top 5 articole cele mai ...
citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri