IT
Intretinere magazin online
Foto: pixabay.com

O platformă românească testează capacitatea de trafic a unui site

de RA HotNews.ro
O platformă românească de tip SaaS de API Load Testing, 100% Serverless, dedicată companiilor mici și mijlocii de dezvoltare web, va fi lansată oficial pe 4 iunie. Această platformă oferă servicii de testare a capacității de susținere a traficului pe un site, iar noutatea pe care o aduce în piața din România constă în faptul că oferă suport pentru simularea exactă a pașilor unui utilizator.
Turism
Foto: sxc.hu

Trei antreprenori români lansează o platformă online pentru cazări tematice

de RA HotNews.ro
Trei antreprenori români, Raluca Jianu, Mihai Bârsan și Bogdan Jianu lansează Epicvisits.com, o platformă de servicii și rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice și experiențelor găzduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spații, valoarea totală a investiției în primul an fiind estimată la 150.000 de euro.
Stripe - engineers collaborating
Foto: Hotnews

Platforma de plăţi onlilne Stripe s-a lansat în România

de RA HotNews.ro
Platforma software de instrumente pentru e-commerce Stripe s-a lansat în patru țări europene: Republica Cehă, Bulgaria, Malta, Cipru şi România. Cum funcţionează aplicaţia care ajută antreprenorii să îşi treaca afacerea în online.
startup-uri din Romania
Foto: Pexels

Raport CE privind cercetarea şi inovarea: 7% din "unicorni" sunt din Europa

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Miercuri, 27 Mai 2020 Economie | IT
7 din top 30 cele mai mari ecosisteme de startup-uri sunt în Europa, în timp ce 7% dintre firmele unicorn (startup-uri cu o valoarea de 1 miliard de dolari) sunt europene, dar Statele Unite deţin de opt ori mai multe fonduri de tip Venture Capital decât Europa, arată cel mai recent raport privind cercetarea şi inovarea al Comisiei Europene.
Lime_România
Foto: Hotnews

Trotinetele electrice Lime relansează serviciul de abonare săptămânal LimePass în România

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Miercuri, 27 Mai 2020 Economie | IT
Lime relansarea serviciului de abonament săptămânal LimePass disponibil la București, cu 50% reducere, oferind tranzit individual pentru navetiștii care se deplasează în oraș, si care doresc să facă acest lucru într-un mod distanțat social, a anunţat compania.
Bolt Food
Foto: Hotnews

Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare în România

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Miercuri, 27 Mai 2020 Economie | IT
Bolt lansează miercuri serviciul de livrare mâncare Bolt Food, în București, la scurt timp după ce Uber a anunţat că îşi retrage de pe piaţă serviciul similar, UberEats. Toate livrările Bolt Food sunt fără contact. Cu ocazia lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată, a anunţat compania.
Sala de curs de la facultate
Foto: pixabay.com

Burse pentru profesori, de la firme IT: S-a dat startul înscrierilor. Cine poate obţine finanţări în valoare de 5.000 euro

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Marţi, 26 Mai 2020 Economie | IT
Firmele de tehnologie din România susțin cadrele didactice tinere în integrarea tehnologiilor noi și a metodelor inovative de predare în programa universitară, astfel Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii oferă burse în valoare de 5.000 euro pentru profesori. Termenul limită de depunere a proiectelor este 15 septembrie.
Watto
Foto: Hotnews

O firmă ce construiește o rețea de stații de încărcare ultra-rapidă pentru vehiculele electrice va reprezenta România la o competiţie internaţională de startup-uri din energie

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Marţi, 26 Mai 2020 Economie | IT
Startup-ul de mobilitate electrică WATTO este câștigătorul marii finale pe România a competiției internaționale PowerUp!Challenge by InnoEnergy. Firma a intrat în concurs împreună cu alte 425 de companii din 24 de țări europene și câștigă acum, titlul de Startup-ul anului în energie din Romania. WATTO va fi unicul reprezentant al României în finala internațională din Polonia.
Bolt CEO _ Founder Markus Villig
Foto: Hotnews

Bolt primeşte o finanţare de 100 milioane de euro

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Marţi, 26 Mai 2020 Economie | IT
Platformă de transport la cerere Bolt a primit o investiție de 100 de milioane de euro și anunţă extinderea tuturor segmentelor de servicii, ride-hailing, micromobilitate și livrare de produse alimentare în Europa și Africa. Investiția vine de la Naya Capital Management, managerul global de investiții fondat în 2012 de Masroor Siddiqui, fost partener la The Children's Investment Fund, și ridică fondurile totale de care dispune Bolt la peste 300 de milioane de euro.
Hangzhou
Foto: Pixhere

Lecții amare din era Covid-19 - Un mare oraș chinez vrea să acorde fiecărui locuitor un scor în funcție de stilul de viață și de starea sănătății

de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 26 Mai 2020 Economie | IT
Un oraș chinez cu 10 milioane de locuitori va continua ce a testat în timpul pandemiei de Covid-19 și vrea să implementeze, cu ajutorul unei aplicații de mobil, un sistem prin care fiecare locuitor să primească un scor de la 0 la 100 în funcție de starea sănătății și de stilul de viață, inclusiv cât bea. cât doarme și câți pași face fiecare om, relatează CNN. Chiar și în China au fost oameni care au scris pe rețelele sociale că ideea duce prea departe supravegherea.
instalator
Foto: PxHere

Aplicaţie românească de servicii: Cum a afectat pandemia întreținerea caselor

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Luni, 25 Mai 2020 Economie | IT
Mulți dintre bucureșteni și-au petrecut izolarea impusă de starea de urgență executând diverse lucrări în casele sau apartamentele lor. Iată care au fost cele mai căutate servicii, prin aplicaţia românească Feexers.
WhatsApp
Foto: Pixabay

WhatsApp introduce o nouă funcție în aplicația de chat

de Adi Iacob HotNews.ro
Luni, 25 Mai 2020 Economie | IT
WhatsApp a început să testeze o nouă funcţie și va permite adăugarea contactelor prin scanarea codurilor QR. Cele mai noi versiuni beta de WhatsApp pentru Android şi iOS au primit un update care aduce posibilitatea adăugării contactelor prin coduri QR.
Mark Zuckerberg
Foto: Facebook

Ce avere are şeful Facebook, Mark Zuckerberg, după ce i-a depăşit pe miliardarii Warren Buffett şi Bernard Arnault

de RA HotNews.ro
Duminică, 24 Mai 2020 Economie | IT
Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, urcă în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume şi îi depăşeşte pe miliardarii Warren Buffett, proprietarul grupului Berkshire Hathaway, şi Bernard Arnault, şeful Louis Vuitton.
Xenex Germ-Zapping
Foto: Captura YouTube

VIDEO Xenex Germ-Zapping, robotul care ucide coronavirusul, a atras atenţia studiourilor de la Hollywood

de RA HotNews.ro
Duminică, 24 Mai 2020 Economie | IT
Xenex Germ-Zapping, robotul care ucide coronavirusul, a atras atenţia studiourilor de la Hollywood. CBS, Netflix, Amazon, se numără printre companiile cu care se poartă discuţii, scrie Hollywood Reporter.
ecommerce
Foto: Depositphotos

6 recomandări pentru cumpărături online în siguranță de la specialiști în eCommerce

de RA HotNews.ro
Vineri, 22 Mai 2020 Economie | IT
Cumpărăturile online au devenit normalitate pentru mulți români, mai ales în ultimele luni. În același timp este important să ne asigurăm că facem cumpărături în siguranță, fără riscuri de fraudă sau posibilitatea de a fi dezamăgiți. Iată câteva recomandări de la specialiştii unui magazin online de fashion.
Smartphone
Foto: pxfuel.com

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Un malware, nedetectat timp de 4 ani, poate goli conturile bancare

de Adi Iacob HotNews.ro
Vineri, 22 Mai 2020 Economie | IT
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.
NSO si tacticile sale
Foto: Captura Motherboard

Controversata companie de spionaj NSO s-a dat drept Facebook pentru a răspândi rapid sofisticatul său soft de monitorizare

de Vlad Barza HotNews.ro
Vineri, 22 Mai 2020 Economie | IT
Compania israeliană NSO Group ar fi creat un domeniu web care arăta exact ca și când ar fi aparținut celor de la Facebook, tactica fiind de a determina diverse ținte să instaleze Pegasus, o foarte puternică ”unealtă” de spionaj cibernetic, arată o anchetă a publicației Motherboard. Facebook a acuzat anul trecut NSO că a exploatat o vulnerabilitate severă din Whatsapp. NSO neagă vehement acuzațiile aduse acum
Alerts Made Easy
Foto: Hotnews

Tehnologie românească pentru firmele din SUA: Platformă de alertare în timp real pentru situații de criză

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Joi, 21 Mai 2020 Economie | IT
Startup-ul românesc Plant an App dezvoltă o soluție tehnologică utilă în situațiile de criză, folosită în consolidarea funcționalităților serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte în timp real. Această platformă de comunicare a fost construită pentru sectorul privat și vizează companii din Statele Unite ale Americii, astfel încât acestea să poată transmite mesaje vitale rapid și eficient.
Lucrul de acasa
Foto: Kaspersky

Jumătate dintre angajați urmăresc conținut pentru adulți pe aceleași dispozitive pe care le folosesc pentru a lucra de acasă - studiu

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 21 Mai 2020 Economie | IT
Pe măsură ce practicile de distanțare socială devin tot mai comune iar angajații se adaptează la noile lor medii profesionale, chiar și din propriile sufragerii, există posibilitatea ca viața privată și cea profesională să devină una și aceeași. Jumătate dintre cei care lucrează de acasă și care au început să urmărească mai mult conținut pentru adulți, recunosc că au făcut acest lucru pe aceleași dispozitive pe care le folosesc în scopuri legate de muncă, arată un raport al Kaspersky. În plus, angajații își formează, de asemenea, un obicei din a-și folosi serviciile personale în scop de lucru.
Intr-un sediu al Facebook
Foto: Hotnews

Angajații marilor companii de tehnologie încep revenirea în număr mic la birou. Unii vor lucra doar de acasă de acum înainte

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 21 Mai 2020 Economie | IT
Angajații Facebook din Europa și SUA revin din iulie la birou, însă în numere foarte mici, în timp ce și la Google revenirea este lentă și ponderea celor care vor lucra de la birou va rămâne redusă și la final de an. La Twitter, abordarea este și mai radicală: cei care doresc să lucreze doar de acasă de acum înainte, pot face acest lucru, scrie The Verge.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by