Producatorul japonez de anvelope Bridgestone a anuntat ca de la 1 iulie isi va deschide reprezentante de vanzari in trei noi tari, Romania, Slovacia si Letonia, birouri care vor coordona si activitatile de marketing pentru ca serviciile sa fie mai bune calitativ, anunta un comunicat Bridgestone Europe.

"Vanzarile noastre din Romania, Slovacia si tarile baltice au aratat cresteri semnificative in anii precedenti", a spus Gerry Duffy, vicepresedinte de marketing si vanzari la Bridgestone Europe. "E timpul sa ne apropiem de aceste piete, sa ne intarim prezenta si sa ne servim mai bine clientii si utilizatorii finali", a mai spus el.

Bridgestone Europe NV/SA, cu sediul la Bruxelles e o divizie a Bridgestone Corporation cu 17 subsidiare in Europa, de unde anvelopele ajung in toate tarile de pe continent dar sunt si exportate in afara Europei, inclusiv Japonia.

Bridgestone are pe plan mondial 133.000 de angajati si in afara de productia si distribuitia de anvelope pentru multe tipuri de vehicule, este implicata si in productia de componente diverse pentru automobile.