FP: Noutati legate de procesele cu Ioana Sfiraiala

de DP     HotNews.ro
Marţi, 16 octombrie 2012, 18:14 Economie | Burse

​Fondul Proprietatea a obtinut recent doua hotarari favorabile in litigiile initiate de catre Ioana Sfiraiala, Tribunalul Bucuresti respingand in ambele cazuri ca neintemeiate cererile formulate de reclamanta de a bloca inregistrarea la Registrul Comertului a doua decizii ale actionarilor (vezi atasament).

 
In data de 15 octombrie 2012, Tribunalul Bucuresti a decis in favoarea Fondului si a dispus mentionarea in Registrul Comertului a Hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Fondului Proprietatea nr. 2 din 4 aprilie 2012, prin care au fost aprobate o serie de modificari ale Actului Constitutiv al Fondului Proprietatea. Decizia Tribunalului confirma o data in plus faptul ca Actul Constitutiv in vigoare este cel aprobat de actionari pe 4 aprilie 2012 si confirmat de CNVM pe 20 aprilie 2012.

 In data de 12 octombrie 2012, Tribunalul Bucuresti a decis in favoarea Fondului si a dispus mentionarea in Registrul Comertului a Hotararii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor Fondului Proprietatea nr.20 din 27 iunie 2012, prin care a fost aprobata cea de-a doua modificare a Bugetului Fondului pe anul 2012.

Aceste hotarari  arata de asemenea ca instantele de judecata iau decizii punctuale pentru fiecare proces in parte, neexistand un efect automat al deciziei Curtii de Apel din 10 octombrie 2012 referitoare la mandatul Franklin Templeton in calitate de Manager de Fond al Fondului Proprietatea.


Citeste mai multe despre   
Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

860 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică