Analiza WBS: Indicii BVB au inchis in scadere sedinta de vineri

de WBS     WBS Holding
Vineri, 17 iulie 2009, 21:16 Economie | Burse

 documente
(17 Iul 2009) PDF, 246KB
Indicii Bursei de Valori București au avut astazi o evoluție mixta, cu creșteri la inceputul zilei urmate de scaderi pana spre -1%. Variațiile la inchidere au fost cuprinse intre -0.11% (BET-FI) și -0.77% (BET-NG). Indicele BET al pieței a scazut cu 0.48% in urma declinului acțiunilor companiilor petroliere și a celor ale Impact. In indicele BET NG, care a inregistrat astazi cel mai mare declin, doar Rompetrol Well Services a inchis sesiunea de tranzacționare in creștere. Lichiditatea pieței s-a mentinut in limitele scazute care au devenit obișnuite in ultima perioada, doar acțiunile Banca Transilvania realizand tranzacții in valoare de peste 1 milion de RON.

Totalul acțiunilor tranzacționate pe secțiunea BVB s-a ridicat la valoarea de 6.83 milioane RON, in timp ce pe secțiunea RASDAQ tranzacțiile au totalizat 165 de mii de RON.

OMV, acționarul majoritar al Petrom, a anunțat astazi ca nivelul vanzarilor de gaze naturale din trimestrul al doilea realizate de Petrom a fost in scadere cu 27% fața de anul trecut. De asemenea, nivelul producției de hidrocarburi a companiei a fost la randul sau in scadere cu 4.6%. Acțiunile SNP Petrom au scazut astazi cu 1.24% pana la 0.2380 RON, dupa ce inregistrasera un minim al zilei de 0.234 RON.



Citeste mai multe despre   
























[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

106 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri