Analiza WBS: Indicii BVB au inceput saptamana in scadere

de WBS     HotNews.ro
Luni, 21 decembrie 2009, 22:25 Economie | Burse

 documente
(21 Dec 2009) PDF, 242KB
Indicii Bursei de Valori București au inceput saptamana in scadere, indicele BET pierzand 1,69% din valoare, iar indicele BET-FI depreciindu-se cu 0,62%. Sectorul bancar a contribuit cel mai mult la deprecierea indicelui BET, actiunile Bancii Transilvania scazand cu 2,24%, iar cele ale BRD pierzand 3,62% din valoare.

Indicele BET-NG a scazut cu doar 0,07%, deprecierea cu 3,47% a actiunilor SNP fiind contrabalansata de cresterea puternica a actiunilor RRC, ce au inchis pe plus cu 4,96%, la 0,0635 RON.

Lichiditatea pieței REGS a fost foarte scazuta, totalul tranzactiilor fiind sub 10 milioane RON. In schimb, in piata DEALS s-au inregistrat tranzactii cu actiuni SIF3, TLV si COMI totalizand peste 24 milioane RON.

Pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu valoare totala de peste 36 milioane RON, in timp ce pe piața futures s-au tranzacționat contracte EURRON in valoare de 1,01 milioane RON. Pe piața RASDAQ s-au tranzacționat acțiuni in valoare totala de 3,54 milioane RON.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

86 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version