Analiza WBS - Indicii BVB au inregistrat joi evolutii negative. Doar BET-FI inchide pe plus

de WBS     WBS Holding
Joi, 14 ianuarie 2010, 21:27 Economie | Burse

 documente
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi evoluții negative, doar BET-FI terminand ziua pe verde, in creștere cu 1.05% fața de inchiderea de ieri. Indicele BET a avut cel mai mare declin al zilei, de 0.99%, urmat de indicele compozit BET-C cu -0.85%. Principala contribuție negativa a provenit de la scaderile inregistrate de acțiunile OMV Petrom (-2.41%), BRD (-2.03%) și Banca Transilvania (-1.28%), care au adus impreuna o pierdere de aproape 60 de puncte pentru indicele BET.

La randul sau, indicele ROTX a coborat cu doar 0.14% astazi, datorita creșterii de 4.34% inregistrate de acțiunile Erste Group Bank. SIF5 și Erste au fost cele mai lichide titluri ale zilei pe piața de acțiuni, cu tranzacții totalizand 7.38 respectiv 5.45 milioane RON.

Lichiditatea pieței a fost in creștere, secțiunea BVB realizand 33.68 milioane RON pe piața de acțiuni și 20.5 milioane RON pe cea de obligațiuni. Pe secțiunea RASDAQ s-au tranzacționat acțiuni in valoare de 2.71 milioane RON


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

136 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version